LUDNICA U LUTONU: Čelsi od gotovog umalo napravio veresiju, Đorđe Petrović heroj "plavaca"

Александар Илић
Aleksandar Ilić

30. 12. 2023. u 15:30

MALO je reći - neverovatan meč odigrali su Luton i Čelsi u 20. kolu Premijer lige, a navijači na Kenilvort Roudu imali su šta da vide. Iako je Čelsi vodio 0;3, na kraju je strepeo do poslednje sekunde za trijumf - konačan rezultat bio je 2:3.

ЛУДНИЦА У ЛУТОНУ: Челси од готовог умало направио вересију, Ђорђе Петровић херој плаваца

Tanjug/AP

Čelsi je odlično otvorio meč u Lutonu, brzo došao do vođstva i kontrolisao igru, a kako je vreme teklo, razgovorpadio se domaćin gladan i željan da javnosti pokažće da nije slučajno u Premijer ligi.

Kol Palmer je u 12. minutu utišao domaću publiku, a drugi gol postigao je u 70. minutu, Noni Madueke zatresao je mrežu u 37. minutu. Delovalo je da će "plavci" rutinski savladati novajliju u Premijer ligi.

Zainatili su se domaći u završnici meča. Prvo je Ros Barkli, koji je odigrao 100 mečeva u dresu Čelsija zatresao mrežu u 80. min utu, a Elajdža Adebajo u 87. uspeo da smanji na 2:3.

Treba istaći da mu je jedan gol poništen zbog ofsajda, a takođe je i dva puta pogodio prečku.

Đorđe Petrović igrao je ceo meč za sastav iz Londona, imao je nekoliko sjajnih intervencija pred svojim golom, ali je odbrana zakasnila u nekoliko navrata, te je srpski čuvar mreže bio nemoćan kod oba primljena gola.

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!