TRAGEDIJA NA NEJMAROVOJ ŽURCI! Poginuo poznati bloger, sestra optužila devojku (FOTO)

Novosti online

03. 01. 2024. u 09:08

JEDAN od najpoznatijih fudbalera sveta trenutno je svakako Brazilac Nejmar, član saudijskog Al Hilala.

ТРАГЕДИЈА НА НЕЈМАРОВОЈ ЖУРЦИ! Погинуо познати блогер, сестра оптужила девојку (ФОТО)

FOTO: AP/Tanjug

Otkad je stigao u klub, Nejmar je odigrao pet utakmica i za to će dobiti 200 miliona evra, pošto se zbog povrede na teren sigurno neće vraćati do naredne sezone.

Baš zbog toga što nema fudbalskih obaveza, Brazilac je odlučio da svoje vreme provede partijajući, pa je odlučio da organizuje krstarenje. Međutim, krstarenje je pošlo po zlu, pošto se tokom jedne žurke na brodu dogodila tragedija.

Svetski mediji prenose da je bloger iz Brazila Karlos Alberto Mota Kandreva skočio s palube u vodu i nestao. Njegovo telo još nije pronađeno.

Nejmar je na prinudnom bolovanju zbog povrede, a krstarenje je počelo krajem prošle godine i još nema informacija gde je Kandreva. Navodno, fudbaler nije bio na brodu za vreme nesreće. Takođe, nije poznato zašto je 32-godišnji vloger skočio preko palube broda sa 18 nivoa i to pred očima devojke Vitorije Barbare Momenso.

-  Nisam imala načina da krenem za njim. Sve se desilo veoma brzo. Bila sam šokirana, sledila sam se -  rekla je Vitorija.

Kristina Mota da Silva, sestra Karlosa Alberta, optužila je devojku kako je ona kriva za sve. Kaže da joj je motiv bio samo novac njenog brata.

- Karlos je praktično bio bez dinara, potrošio je sav svoj novac. Kupio je karte za ovo krstarenje jer je to bio njen san. Ona to nikada neće priznati, ali je odgovorna za sve što se dogodilo. Nije ga bacila preko palube, ali je ona ta koja ga je dovela do ove tačke - rekla je sestra Brazilca.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)