DRUGI NAJVEĆI TRANSFER U ISTORIJI ZVEZDE: Evo zbog čega je crveno-belima važna prodaja Koste Nedeljkovića

Александар Илић
Aleksandar Ilić

14. 01. 2024. u 21:30

CRVENA zvezda prodala je Kostu Nedeljkovića u Aston Vilu, a osamnaestogodišnji defanzivac postao je drugi najveći izlazni transfer u istoriji crveno-belih.

ДРУГИ НАЈВЕЋИ ТРАНСФЕР У ИСТОРИЈИ ЗВЕЗДЕ: Ево због чега је црвено-белима важна продаја Косте Недељковића

FOTO: M. Vukadinović

Zvezda je od prodaje Nedeljkovića direktno inkasirala devet miliona evra, što je nakon prodaje Nemanje Radonjića u Olimpik iz Marseja drugi najveći transfer (12.000.000).

Nema sumnje da će aktuelnom šampionu ova prodaja doneti finansijsku stabilnost s obzirom da klub nije izborio igru u evropi na proleće.

Cifra koju crveno-veli mogu da zarade može potencijalno biti i veća ukoliko Kosta Nedeljković nastavi sa fantastičnim igrama. S obzirom da su crveno-beli dogovorili i 15 odsto od dalje prodaje mladog fudbalera Zvezde.

Crveno-beli će imati šest meseci da pronađu pravu zamenu za defanzivca pošto će on ostati u klubu u kome je ponikao u narednih šest meseci.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu