KAKAV POVRATAK NA POBEDNIČKI KOLOSEK: Arsenal silan, "tobdžije" pregazile Kristal Palas

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

20. 01. 2024. u 15:45

ARSENAL se vratio na pobednički kolosek, pošto je ubedljivo savladao Kristal Palas sa 5:0 na "Emirejtsu" u 21. kolu Premijer lige.

КАКАВ ПОВРАТАК НА ПОБЕДНИЧКИ КОЛОСЕК: Арсенал силан, тобџије прегазиле Кристал Палас

FOTO: Tanjug/AP

"Tobdžije" su prekinule seriju od tri utakmice bez trijumfa u prvenstvu. U tom periodu su izubili od Vest Hema (0:2) i Fulama (2:1), a remizirali sa Liverpulom (1:1).

To kao da ih je naljutilo, pa su pregazili Kristal Palas. Domaćin je do prednosti došao već u 11. minutu kada je Gabrijel zatresao mrežu rivala nakon asistencije Deklana Rajsa.

Do odlaska na odmor tim Mikela Artete je duplirao vođsto. Golman gostiju Din Handerson postigao je autogol u 37. minutu.

I drugo poluvreme je počelo odlično po Arsenal. Igrao se 59. minut kada se Leandro Trosar upisao u strelce i praktično rešio pitanje pobednika u londonskom derbiju.

"Tobdžije" su do kraja utakmice postigle još dva gola i to oba u nadoknadi i oba puta je mrežu rivala zatresao Gabrijel Martineli.

Arsenal sada zauzima treće mesto na tabeli sa 43 boda, koliko imaju Mančester siti i Aston Vila, s tim što "građani" imaju meč manje. Lider je Liverpul sa 45. Kristal Palas je na 14. poziciji sa 21 bodom.

BONUS VIDEO: Vatromet i slavlje "orlova" - Srbija je na EURO nakon 24 godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!