KAKVA BOMBA U MINHENU! Novi trener Bajerna čovek koga niko nije očekivao?

Novosti online

12. 02. 2024. u 11:45

FUDBALERI Bajera iz Leverkuzena pregazili su minhenski Bajern (3:0) u duelu dva prvoplasirana tima i sada izabranici Ćabija Alonsa imaju čak pet bodova više od branioca titule.

КАКВА БОМБА У МИНХЕНУ! Нови тренер Бајерна човек кога нико није очекивао?

FOTO: Tanjug/AP

Nemačka štampa odavno bruji da je Tomas Tuhel bivši trener Bavaraca, samo je ostalo pitanje da li će izdržati do kraja sezone ili će pre vremena dobiti "šut kartu".

Kao najozbiljnije ime da ga nasledi na užarenoj klupi prvaka Bundeslige ističe se Žoze Morinjo! Portugalac je bez angažmana otkako je dobio otkaz u Romi, iako je imao određene ponude sa Bliskog istoka.

- Počeo je da uči nemački. I ranije je flertovao sa čelnicima. Bio bi spreman - rekao je Kristijan Falk, Bildov insajder za Bajern u programu TV Velt.

Pojam "flertovao" je rečenica legendarnog Portugalca sa čuvene konferencije kada je sa Mančester junajtedom ispao iz Lige šampiona.

- Mogao sam da budem u drugoj državi, da imam titulu u džepu u ligi koju osvojite pre nego što i počne... - govorio je Morinjo 2018. godine.

Foto: AP

 

Veliki broj navijača širom sveta je to povezao sa gigantom iz Minhena, inače 11 puta uzastopno šampionom Nemačke.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)