"ONO ŠTO ME BRINE..." Igor Duljaj je ovako reagovao posle vrlo interesantnog meča Partizan - IMT

Novosti online

17. 02. 2024. u 18:24

Partizan i IMT sastali su se u utakmici 21. kola Superlige Srbije, a iako su crno-beli trijumfovali, jedna stvar se nije svidela njihovom treneru.

ОНО ШТО МЕ БРИНЕ... Игор Дуљај је овако реаговао после врло интересантног меча Партизан - ИМТ

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, Partizan i IMT su priredili goleadu, posle čega je Igor Duljaj, šef stručnog štaba domaćih, ovako započeo analizu:


- Prvo bih želeo da pohvalim obe ekipe, posebno kolegu (Nebojša Jandrić, trener IMT-a, prim. aut). Oni su igrali vrlo hrabro, postigli su dva gola, malo smo bili nervozni u tom trenutku, kada je rezultat smanjen na 3:2. Ono što može da me raduje da su svi igrači koji su debitovali postigli gol i da su već postali na neki način ljubimci navijača Partizana. Ovom prilikom bih da se zahvalim svakome ko je došao. Naravno da tu ima mnogo toga da se radi. U svakom slučaju, najvažnija su tri boda, uz jednu dobru igru koja nije bila takva tokom svih 90 minuta. Znači, ima još dosta prostora za napredak - rekao je najpre strateg crno-belih.

Upitan da li zna kako je sada povređeni Mateus Saldanja, otkrio je sledeće:

- Da, imam informaciju. Dobio je jak udarac u zadnju ložu. Nadam se da nije ništa strašno. Ono što me brine to je da Nikolić dobio četvrti žuti karton i neće moći da nastupa u Surdulici - zaključio je Igor Duljaj, misleći na igrača koji je ostvario šest asistencija u ovom prvenstvu, jednu i protiv IMT-a.

Ova pobeda vratila je Partizan na vrh tabele Superlige Srbije - ima 53 boda, jedan više od Crvene zvezde.

IMT je 12. sa 21 bodom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024