OFK VRŠAC OSTAO BEZ PRVOG GOLMANA: Doveli pet pojačanja, devetoro igrača otišlo iz kluba

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

19. 02. 2024. u 13:09

OFK „Vršac“ je tokom prelaznog roka doveo pet pojačanja, dok je devetoro igrača napustilo klub, uključujući i prvog golmana Nemanju Andrijanića, koji će započeti internacionalnu karijeru.

ОФК ВРШАЦ ОСТАО БЕЗ ПРВОГ ГОЛМАНА: Довели пет појачања, деветоро играча отишло из клуба

Foto: OFK Vršac

Svoj debi u crveno-belom dresu imaće levi bek Nenad Perović (22), golman Mirko Stevanović (19), kao i Nemanja Žunić (21), koji je iz lučanske Mladosti došao na pozajmicu.

Tu su i dva povratnika – vezni igrač Aleksa Vujić i napadač David Ivić, aktuelni igrač superligaša Železničara koji je takođe došao na pozajmicu.

Kada je reč o odlascima, Vrščani su ostali bez prvog golmana Andrijevića, koji će od sada braniti za Florijanu sa Malte.

Uroš Miladinović se vratio u Čukarički, Vukašin Braunović je otišao u Kolubaru iz Lazarevca, a Petar Garonja u FAP iz Priboja, za koji će, kao pozajmljeni igrač igrati i Matija Grek.

Mateja Stašević je novi član Zvezdare, a Luka Stojanović Torlaka.

Vojin Radisavljević i Ognjen Milićević su pozajmljeni pančevačkom Dinamu 1945.

Drugi deo sezone OFK Vršac započinje sa devete pozicije, tačnije sa deobe šestog mesta na tabeli. Prvi meč će odigrati ove subote protiv Mačve u Šapcu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)