DAJER O TUHELU: Razočaran sam, on me je dvoeo ovde

Novosti online

25. 02. 2024. u 15:15

Fudbaler Bajerna Erik Dajer izjavio je da je razočaran odlukom kluba iz Minhena da na kraju sezone prekine saradnju sa trenerom Tomasom Tuhelom, prenosi Skaj sports.

ДАЈЕР О ТУХЕЛУ: Разочаран сам, он ме је двоео овде

FOTO: Tanjug/AP

Bajern je pre četiri dana saopštio da je posle razgovora sa Tuhelom odlučeno da nemački stručnjak na kraju sezone napusti klub iz Minhena.

Tuhel (50) je preuzeo Bajern u martu 2023. godine, a imao je ugovor sa klubom iz Minhena do 30. juna 2025. On je prošle sezone sa Bajernom osvojio titulu u Bundesligi.

Dajer (30) je član Totenhema, ali je početkom januara stigao na pozajmicu u Bajern do kraja sezone i to na Tuhelov nagovor.

 - Razočaran sam što Tuhel odlazi iz Bajerna. On me je doveo ovde, imamo dobre odnose. Šteta što odlazi iz kluba, Tuhel je veoma dobar trener. Nismo uradili dovoljno kao tim u poslednjih nekoliko nedelja, rezultati ne lažu. Moramo sezonu da završimo što je bolje moguće - rekao je Dajer, koji je za Bajern odigrao šest utakmica.

Bajern se nalazi na drugom mestu na tabeli Bundeslige sa osam bodova manje od prvoplasiranog Bajer Leverkuzena.

BONUS VIDEO: PUNA MREŽA "BRĐANA": Ovako je Zvezda došla do trećeg gola protiv Čukaričkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!