POVRATAK NA MESTO USPEHA: Legendarni Francuz postaje trener Bajerna

Novosti online

02. 03. 2024. u 13:45

Proslavljeni francuski reprezentativac, Frank Riberi proveo je 12 godina kao prvotimac Bajerna pre nego što je otišao u Italiju, a sada će se, dve godine nakon završetka karijere, vratiti u slavni nemački klub.

ПОВРАТАК НА МЕСТО УСПЕХА: Легендарни Француз постаје тренер Бајерна

Foto: Profimedia

Jedan od najboljih fudbalera bavarskog kluba iz vremena dok je bio neprikosnoven u Bundesligi, neće biti zamena za Tomasa Tuhela koji odlazi na kraju sezone, već bi trebalo bi da dobije ulogu jednog od trenera u bajernovoj Akademiji, kako pišu nemački mediji.

Riberi je u redove najslavnijeg nemačkog kluba stigao kad je imao 24 godine, a napustio ga je kao veteran sa 36 godina i za to vreme provedneo na "Alijanc areni" je uspeo da osvoji 22 trofeja, među kojima je trofej Lige šampiona iz 2013. godine.

Frank Riberi odlučio je da se bavi trenerskim poslom, a zanat će pokušati da ispeče u klubu u kom je ostavio najveći trag u igračkoj karijeri. Prema pisanju nemačkih medija legendarni francuski reprezentativac će od sledeće sezone raditi u akademiji Bajerna.

Nekadašnji šampion sveta sa selekcijom Francuske je devet puta osvajao pehar u Bundesligi, šest puta je sa Bajernom trijumfovao u nacionalnom  kupu, a osvajao je pehare i u Superupu Evrope, kao i na Svetskom klupskom prvenstvu.

Bonus video Trening fudbalera Crvene zvezde pred duel sa Mančester sitijem

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu