HAOS U MINHENU: Uhapšen navijač Lacija zbog pozdrava Hitleru

Filip Milošević

05. 03. 2024. u 21:07

Pred meč Lige šampiona između Bajerna i Lacija u Minhenu uhapšen je jedan navijač gostiju. Navijači italijanskog kluba pevali su fašističe pesma, a ovaj navijač je i kažnjen zbog pozdrava Hitleru.

ХАОС У МИНХЕНУ: Ухапшен навијач Лација због поздрава Хитлеру

FOTO: Tanjug/AP

Portparol minhenske policije rekao je za agenciju AP da je 18-godišnjaku iz Italije izrečena novčana kazna od četiri cifre nakon što je policija pozvana u pivnicu Hofbrojhaus kasno u ponedeljak.

Na snimku koji je objavio list La Republika, vide se navijači koji su završili pesmu skandirajući: "Duče, duče, duče", što se odnosi na bivšeg italijanskog diktatora Benita Musolinija, Hitlerovog saveznika.

Hitler je osnovao Nacionalsocijalističku nemačku radničku partiju, poznatiju kao Nacističku partiju, govorom u toj istoj pivnici 1920. godine.

BONUS VIDEO: NOVI GOL PARTIZANA: Natho drugi put strelac protiv Železničara

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!