BELINGEM NAPAO SUDIJE, ISKLJUČEN, SUSPENDOVAN: Evo kada se zvezda Reala vraća na teren

Novosti online

06. 03. 2024. u 14:45

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Španije (RFEF) suspendovala je igrača Reala Džuda Belingema na dve utakmice zbog isključenja posle meča sa Valensijom.

БЕЛИНГЕМ НАПАО СУДИЈЕ, ИСКЉУЧЕН, СУСПЕНДОВАН: Ево када се звезда Реала враћа на терен

Foto: Profimedia

Fudbaleri Valensije i Reala igrali su pre četiri dana bez pobednika, 2:2, u 27. kolu La lige.

Glavni sudija meča Hesus Hil Manzano pokazao je po završetku utakmice crveni karton engleskom fudbaleru, prenosi danas španska Marka.

Belingem je u 98. minutu pri rezultatu 2:2 postigao gol za Real, koji je poništen pošto je Manzano u toku akcije madridskog kluba svirao kraj meča.

Fudbaleri Reala su potom protestovali kod sudije, a španski mediji navode da je Belingem dobio crveni karton, jer je bio najagresivniji.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Španije (RFEF) je u obrazloženju odluke navela da je Belingem kažnjen na osnovu odredbe "o neprimerenom ponašanju igrača prema sudijama, trenerima ili sportskim funkcionerima".

Engleski fudbaler će zbog suspenzije da propusti mečeve protiv Selte i Osasune u La ligi. Španski mediji navode da je Real najavio žalbu na suspenziju Belingema.

Bonus video Delije pozvale sve navijače - obuci crveno i belo za evroligaški derbi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)