NOVI TRENER NA KLUPI RIMLJANA: Lacio našao zamenu za Sarija (FOTO)

Novosti online

13. 03. 2024. u 18:25

Fudbalski klub Lacio potvrdio je da je Mauricio Sari podneo ostavku na mesto trenera i da će ga na klupi zameniti njegov dugogodišnji pomoćnik Đovani Martušelo.

НОВИ ТРЕНЕР НА КЛУПИ РИМЉАНА: Лацио нашао замену за Сарија  (ФОТО)

Foto: Profimedia

Italijanski mediji su u utorak preneli da je 65-godišnji stručnjak odlučio da se povuče posle pet poraza u poslednjih šest utakmica. On je odrađivao treću sezoni u redovima nebesko-plavih i imao je ugovor do kraja sledeće sezone.

- Saopštavamo da je Mauricio Sari podneo ostavku na mesto trenera. Klub zahvaljuje treneru na svemu urađenom i želi mu puno sreće na ličnom i profesionalnom planu -naveo je Lacio u saopštenju.

- Istovremeno, klub saopštava da je dužnost trenera preuzeo Đovani Martušelo - dodaje se.

Martušelo je bio Sarijev pomoćnik u Empoliju, Juventusu i Laciju. Bio je prvi trener Empolija u sezoni 2016/2017, kada je taj klub ispao iz Serije A u poslednjem kolu u sezoni.

Kao prvi trener kluba iz Rima debitovaće u subotu protiv Frosinonea.

Sari je doveo Lacio do drugog mesta u italijanskoj ligi prošle sezone, ali je taj klub trenutno deveti na tabeli sa 11 bodova manje od četvrtoplasirane Bolonje.

Bonus video BURAN UVOD U BERNU: "Prepucavanje" navijača Jang bojsa i Crvene zvezde

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!