I BELGIJANCI REAGOVALI KAO FUDBALSKI SAVEZ SRBIJE: Tedesko ostaje do Mundijala 2026.

M. Bl.

14. 03. 2024. u 13:38

SELEKTOR reprezentacije Belgije Domeniko Tedesko produžio je danas ugovor sa nacionalnim fudbalskim Savezom (RBFA) do kraja Svetskog prvenstva, koje će 2026. godine biti održano u SAD, Kanadi i Meksiku.

И БЕЛГИЈАНЦИ РЕАГОВАЛИ КАО ФУДБАЛСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ: Тедеско остаје до Мундијала 2026.

FOTO: EPA

Tedesko (38) je u februaru prošle godine preuzeo reprezentaciju Belgije, a sa ovom selekcijom uspeo je da izbori plasman na Evropsko prvenstvo, koje će od 14. juna do 14. jula biti održano u Nemačkoj. On će voditi Belgiju na EP u Nemačkoj, Ligi nacija i u kvalifikacijama za SP 2026.

- Za mene je privilegija i čast da budem selektor Belgije. Svi u stručnom štabu uživamo u ovom poslu. Ja se 100 odsto poistovećujem sa 'crvenim đavolima'. Veoma sam zadovoljan što nastavljamo putem koji smo zajedno izabrali - rekao je Tedesko, prenosi zvanični sajt RBFA.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)