BIZARNO: Hari Kejn ispisao istoriju fudbala, a onda se povredio kako niko nije mogao ni da zamisli

Novosti online

16. 03. 2024. u 18:37

Hari Kejn je nastavio fantastičan golgeterski niz, ali se i na bizaran način povredio.

БИЗАРНО: Хари Кејн исписао историју фудбала, а онда се повредио како нико није могао ни да замисли

FOTO: Tanjug/AP

Bajern je sa 2:5 u gostsima pobedio ekipu Darmštata, a engleski napadač je asistirao Musijali za 1:1 u 36. minutu, da bi potom i sam psotao strelac, u sudijskoj nadoknadi vremena na isteku prvog dela meča.

Kejn je tako postao prvi igrač u istoriji Budeslige koji je postigao 31 gol u debitantskoj sezoni, a ujedno i postavio lični rekord po broju prvenstvenih pogodaka - 30 je svojevremeno dao kao član Totenhema.

Međutim, kraj meča dočekao je povređen.

U samoj završnici, želeći da jednu visoko upućenu loptu s leve strane ubaci u mrežu, zaleteo se ka daljoj, desnoj stativi i, promašivši loptu, upravo u stativu udario, i to snažno.

Odmah je zatražio izmenu, pa ostaje da se vidi koliko je ozbiljna situacija s njim i da li će 9. aprila moći da gostuje Arsenalu u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona (revanš je u Minhenu 17. aprila).

Inače, Bajern ima čak sedam bodova zaostatka za vodećim Bajerom iz Leverkuzena, koji je pritom odigrao i meč manje od minhenskog giganta.

Bonus video: Nesvakidašnja scena, "ujedinili" se "grobari" i "delije" posle derbija

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!