BANDOVIĆ POSLE NOVOG PAZARA: "Doćiće još golova"

Novosti online

17. 03. 2024. u 13:26

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Novog Pazara rezultatom 1:0 u 26. kolu Superlige Srbije, a ovaj trijumf prokomentarisao je i trener "stare dame" Božidar Bandović.

БАНДОВИЋ ПОСЛЕ НОВОГ ПАЗАРА: Доћиће још голова

FKV

Voša je nastavila pobednički niz, njihov šef struke je čestitao momcima.

 - Čestitam momcima na trećoj uzastopnoj pobedi nakon tri i po godine, što je veoma značajno za nas. U prvom poluvremenu smo imali nekoliko šansi koje smo propustili, nismo odustajali i nastavili smo da igramo disciplinovano i taktički dobro i još agresivnije. Srećni smo, ali ništa još nije završeno, imamo još mnogo važnih utakmica iako je ovo bila veoma značajna pobeda. Želimo da nastavimo ovim stilom igre, da napadamo, stvaramo šanse, jer tako se od Vojvodine i očekuje da igra. Zahvaljujem se i našim navijačima na sjajnom ambijentu i velikoj podršci - rekao je Bandović.

Dodao je i da nema šta da zameri igračima.

 - Ne mogu ništa da zamerim svojim igračima, prvo od treninga, jer od prvog dana momci pokazuju da su pravi i zato su ovi rezultati konačno došli. Atmosfera je odlična i da nije tako, ne bismo pobeđivali. Nama pobeda znači, ali ima još utakmica, nije važno kako smo počeli, već kako ćemo da završimo. Cilj je da završimo sezonu što je bolje moguće - naglasio je strateg Vojvodine.

Iako novosadska ekipa ima problema sa realizacijom, Bandović veruje da će se efikasnost povećati u narednom periodu.

 - Radimo na tome, ali ja sam rekao više puta, ako imaš posed i ne praviš šanse, onda imaš problem, ali to kod nas nije slučaj. Mi smo u prošloj utakmici dali šest golova, priznata su nam tri, ali to je dokaz da igramo dobro i da stvaramo šanse. Golovi će doći, samo da nastavimo ovako. -

Objasnio je i zašto u sastavu nije bilo Andrije Radulovića.

 - Radulović je dobio jedan udarac, probao je i jutros, ali smo bili spremni na to. Nijedna ekipa ne može da zavisi od jednog igrača, nijedan moj tim nije zavisio od pojedinca, pa tako postupamo i sada. Izmene su odradile takođe odličan posao i to je veoma važno za naš klub - zaključio je iskusni stručnjak.

Sada sleduje dvonedeljna pauza, a potom Vojvodina gostuje ekipi Radnika.

BONUS VIDEO: MAJSTORIJA KATAIJA: Sjajan prijem i završnica "desetke" Crvene zvezde

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024