ITALIJAN PROPUŠTA EVROPSKO PRVENSTVO: Član "azura" optužen za kršenje pravila o zabrani klađenja

Tanjug

28. 03. 2024. u 21:57

FUDBALSKA asocijacija Engleske (FA) optužila je ovog četvrtka igrača Njukasla Sandra Tonalija da je 50 puta prekršio pravila o zabrani klađenja na utakmice, prenosi "Bi-Bi-Si" (BBC).

ИТАЛИЈАН ПРОПУШТА ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО: Члан азура оптужен за кршење правила о забрани клађења

FOTO: AP/Tanjug

Britanski mediji navode da je Italijan prekršio pravila pošto se kladio na fudbalske utakmice između 12. avgusta i 12. oktobra prošle godine.

- Sandro će se pridržavati svih pravila istrage, a klub mu daje punu podršku. Nećemo se više oglašavati dok traje istraga - saopštio je Njukasl.

"Bi-Bi-Si" podseća da je Fudbalski savez Italije (FIGC) suspendovao u oktobru prošle godine Tonalija na deset meseci zbog kršenja pravila o klađenju. On je tada priznao da se kladio na mečeve u kojima je igrao za Milan i Brešu.

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) je potom prihvatila zahtev FIGC da suspenzija 23-godišnjaka iz Lodija bude preneta na globalni nivo, a na teren bi trebalo da se vrati u avgustu ove godine.

Tonali je u Njukasl stigao u julu prošle godine iz Milana za 55 miliona funti. Italijanski fudbaler je pre suspenzije odigrao 12 utakmica za engleski klub.

Zbog pomenute suspenzije moraće da propusti predstojeće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj (14. jun - 14. jul).

BONUS VIDEO: KOLEKCIJA ZA DIVLjENjE: Upoznajte Kolumbijca i njegovu kolekciju od 8.000 dresova

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!