"ZAHID NE SPAVA, NE PIJE VODU!" Igor Duljaj otkrio zašto je zamenjen jedan od najboljih igrača Partizana

Novosti online

30. 03. 2024. u 21:25

PARTIZAN je pobedom protiv Spartaka (1:0) prekinuo seriju od tri meča bez trijumfa u Superligi Srbije. Nisu blistali crno-beli, ali zadovoljan rezultatom bio je strateg kluba iz Humske Igor Duljaj.

ЗАХИД НЕ СПАВА, НЕ ПИЈЕ ВОДУ! Игор Дуљај открио зашто је замењен један од најбољих играча Партизана

FOTO: M. Vukadinović

On je istakao da je navjažnije bilo uabeležiti pobedu, iako je svestan da ekipa nije igrala dobro.

- Ako se uzme u obzir da nismo pobedili tri utakmice, jasno je da je ova utakmica bila teška na psihološkom planu. Videli ste da smo navijače navikli na dopadljiv, ofanzivan fudbal sa dosta šansi, ali danas je samo bilo važno da se dobije i dobili smo utakmicu. Imali smo neku, da kažem, poluinicijativu, ali iz nekog straha u nekim situacijama smo žurili, a trebalo je da stanemo na loptu... Dozvolili smo protivniku da ima previše "prekida" pred kraj. Morali smo bolje u završnici kod kontri, ali na kraju najvažnija je pobeda - rekao je Duljaj.

Zbog povreda su iz igre morali da izađu Bibars Natho i Gajas Zahid. Šef stručnog štaba crno-belih je posle utakmice otkrio zašto je van terena morao Norvežanin.

- Zahid ne spava, ne pije vodu, zbog religije ne pije vodu, zato je imao grčeve i zato je zamenjen - zaključio je Duljaj.

Podsetimo, Partizan je drugi na tabeli sa 64 boda, ima čeiti manje od Crvene zvezde, a u narednom kolu gostuje Voždovcu (sreda, 16.55).

BONUS VIDEO: PARTIZAN POVEO PROTIV SPARTAKA: Evo kako je Baždar zatresao mrežu "golubova"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)