JEZIVO: Poljski huligani upali na trening čuvenog kluba i prebili beloruskog trenera

Novosti online

03. 04. 2024. u 22:41

Da li bi se skandal koji se dogodio u Poljskoj desio da nije u toku rat u Ukrajini, pravo je pitanje, tek - beloruski strateg je prebijen tokom treninga koji je vodio u klubu koji je četiri puta bio vicešampion države, a četiri puta osvajač Kupa Poljske.

ЈЕЗИВО: Пољски хулигани упали на тренинг чувеног клуба и пребили белоруског тренера

FOTO: Depositphotos

Kako javlja poljski portal "Mečiki", Aleksandar Hackevič, Belorus koji je šef stručnog štaba FK Zaguembje (u Srbiji često, a nepravilno, pisan i kao "Zaglebje"), pretučen je u sredu kada je u trening centar pomenutog kluba upala grupa huligana.


Navijači su bar jednom udarili u lice Hacekviča, a više puta je i šutnut.

Razlog za ovaj veliki incident, koji u Zaguembju nisu želeli javno da komentarišu, verovatno leži u činjenici da je pomenuta ekipa poslednja na tabeli prvenstva Poljske.

U 25 odigranih utakmica osvojeno je samo 13 bodova, a svega dvaput su rivali bili savladani. U prošlom kolu Hackevičeva ekipa je izgubila od Katovica sa 0:4.


FK Zaguembje je osnovan 1906. godine u Sosnovjecu, Kup Poljske je osvojio 1962, 1963, 1977. i 1978, a vicešampion je takođe bio u četiri navrata, poslednji put 1972.

Ako volite fudbal, pratite i njega, ali i najvažnije i najzanimljivije vesti iz ostalih sportova na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)