"NISAM KLOVN, TRENER SAM": Poketino posle preokreta protiv Junajteda

Novosti online

05. 04. 2024. u 12:00

Fudbaleri Čelsija savladali su ekipu Mančester junajteda sa 4:3, u okviru 31. kola engleske Premijer lige.

НИСАМ КЛОВН, ТРЕНЕР САМ: Покетино после преокрета против Јунајтеда

FOTO: Tanjug/AP

Veoma uzbudljiv meč gledali smo u Londonu, gde su plavci do pobede došli pogocima Kola Palmera u 100. i 101. minutu, a zanimljivu izjavu nakon susreta imao je trener Čelsija Maurisio Poketino.

Do tri boda su stigli golovima Kola Palmera u 10. i 11. minutu nadoknade meča.

- Mislim da je bila neverovatna utakmica, bili smo bolji tim i zaslužili smo pobedu. Odlično smo počeli meč, vodili 2:0 i kontrolisali situaciju, a onda smo napravili grešku. Posle toga smo emotivno pali, nije bilo lako nositi se sa time. U drugom poluvremenu smo opet kontrolisali meč, pa primili gol iz kontre. Naravno da smo razočarani načinom na koji smo primili tri gola, moramo da budemo bolji u tim situacijama. Mislim da smo na kraju zaslužili trijumf, videla se veza između navijača i igrača, ovo bi trebalo da bude prekretnica kada je reč o međusobnom poverenju - izjavio je Poketino.

Uvek treba verovati do kraja meča.

- Osećalo se da ćemo izgubiti, ali fudbal je takav, nešto se desilo, uvek treba verovati do kraja. Govorili smo igračima da još ima vremena, da veruju da možemo da damo i pobedničku igru. Emotivna pobeda, tri boda i važna pobeda jer želimo da smanjimo zaostatak za timovima ispred nas - zaključio je Poketino.

BONUS VIDEO  Tip od 50.000 evra i hitna pomoć

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)