BIO JEDNOM JEDAN GIGANT: Ajaks primio šest golova za pola sata!

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

07. 04. 2024. u 16:38

FUDBALERI Ajaksa propisno su se obrukali u derbiju 29. kola Eredivizije. "Kopljanici" su kao gosti izgubili od Fejenorda sa 6:0.

БИО ЈЕДНОМ ЈЕДАН ГИГАНТ: Ајакс примио шест голова за пола сата!

FOTO: Profimedia

Do pre nekoliko sezona nezamislivo je bilo da velikan holandskog fudbala može da bude ovako ponižen. Ipak, to se desilo na "De Kajpu".

Da stvar po tim iz Amsterdama bude još gora šest golova su primili u razmaku od 32 minuta.

Domaćin je na odmor otišao sa velikih 3:0. Mrežu Ajaksa tresli su Paišao, Minteh i Hancko. Očekivala se reakcije gostiju u nastavku, no to se nije desilo. Umesto toga domaćin je nastavio da dominira i razbio je rivala.

Ekipa iz Roterdama je u drugom poluvremenu za 10 minuta postigla tri pogotka. Najpre je u 56. minutu na 4:0 povisio Minteh, potom su se u strelce upisali Timber i Paišao.

Ajaks do kraja utakmice nije uspeo da dođe ni do počasnog gola i bar koliko-toliko ublaži katastrofu koju je doživeo od velikog rivala.

Fejenord je ostao drugi na tabeli sa 69 bodova, devet manje od PSV-a, "kopljanici" su na šestoj poziciji sa 45 bodova, a do kraja prvenstva je ostalo pet kola.

BONUS VIDEO: Šljivićeva Majstorija oduševila "Delije" - Zvezda povela protiv IMT

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?