SUDIJA BEZ OSEĆAJA: U Barseloni ljuti na Rumuna zbog eliminacije od PSŽ

Novosti online

17. 04. 2024. u 15:54

BARSELONA je pala u revanšu protiv Pari Sen Žermena na "Monžuiku, a trener ovog kluba Ćavi Ernandez rekao je da je sudija bio katastrofalan i da je debelo kumovao porazu "blau grane" od 1:4.

СУДИЈА БЕЗ ОСЕЋАЈА: У Барселони љути на Румуна због елиминације од ПСЖ

Foto: Profimedia

Barselona je sinoć ukupnim rezultatom 4:6 eliminisana je iz takmičenja.

- Sudija je bio zaista loš. Rekao sam mu da je njegov nastup bio katastrofalan. Ne volim da pričam o sudijama, ali imao je jasan uticaj na sezonu i to mora da se kaže - rekao je Ernandez.

Rumunski udija Ištvan Kovač isključio je fudbalera Barselone Ronalda Arauha u 29. minutu zbog prekršaja, a Ćavi je u 56. minutu dobio crveni karton zbog prigovora. On je posle utakmice izašao na teren i nezadovoljan protestovao kod sudije.

- Mi smo vrlo uznemireni i ljuti pošto je crveni karton bio odlučujući faktor u utakmici. Sa 11 igrača smo bili u dobroj poziciji, igrali dobro i imali inicijativu. Preterano je dati crveni karton u ovakvoj utakmici. Šteta je što je ceo posao sezone uništilo nepotrebno isključenje - naveo je trener Barselone.

Pari Sen Žermen će u polufinalu igrati protiv Borusije Dortmund, koja je u revanšu pobedila Atletiko Madrid 4:2, nakon što je u prvoj utakmici u Španiji izgubila 1:2.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave