PIKSI MOŽE DA SLAVI: Selektor Srbije dobio odličnu vest pred EURO 2024

Novosti online

21. 04. 2024. u 17:30

Srpski fudbaler Ivan Ilić odigrao je prvi meč za Torino posle oporavka od povrede u remiju te ekipe 0:0 kod kuće protiv Frozinonea u meču 33. kola italijanske Serije A.

ПИКСИ МОЖЕ ДА СЛАВИ: Селектор Србије добио одличну вест пред ЕУРО 2024

FOTO: FSS

Ilić je povredio koleno leve noge početkom marta u meču protiv Fjorentine, a posle pet nedelja pauze vratio se na teren i danas igrao 86 minuta. Ova vest je važna i za selektora Srbije Dragana Stojkovića koji ozbiljno računa na 23-godišnjeg vezistu. Ilić je do sad odigrao sedam mečeva za Srbiju, a bio je deo tima i na Svetskom prvenstvu u Kataru 2022. godine.

Vanja Milinković-Savić je branio ceo meč za Torino, dok je mladi Uroš Kabić ostao na klupi "bikova". Torino je pet kola pre kraja šampionata na 9. mestu sa 46 bodova, dok je Frozinone 18. sa 28 bodova i do kraja sezone će se žestoko boriti za opstanak u Seriji A.

BONUS VIDEO: KATAI JUNAK ZVEZDE: Ovako je "Magiko" dao gol Partizanu u 89. minutu 173. večitog derbija

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)