SITUACIJA KOJA JE ZBUNILA FUDBALSKU SRBIJU: Da li je na meču Radničkog i Radnika napravljen neviđeni propust? (VIDEO/FOTO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

21. 04. 2024. u 22:53

FUDBALERI Radničkog iz Niša u 1. kolu plej-auta Superlige dočekali su ekipu Radnika iz Surdulice. Nišlije su pobedile golom u 99. minutu, a neobična situacija obeležila je duel na "Čariu"..

СИТУАЦИЈА КОЈА ЈЕ ЗБУНИЛА ФУДБАЛСКУ СРБИЈУ: Да ли је на мечу Радничког и Радника направљен невиђени пропуст? (ВИДЕО/ФОТО)

FOTO: A. Ilić

Jedini gol na meču postigao je David Petrović u 99. minutu, a zanimljiva situacija koja se desila - mnogima je promakla.

Naime, kako je komentator meča na Arena sport televiziji izjavio, kao i svedoci na stadionu, žute kartone u 21. i 95. minutu dobio je gostujući fudbaler sa brojem četiri, Haris Hajdarević.

Ništa tu sporno ne bi bilo - da Hajdarević nije odigrao meč do kraja! Dakle, igrao je pet minuta nakon navodnog dobijanja drugog žutog kartona na meču.

Iako se na snimku vidi da je Hajdarević napravio prekršaj u 22. minutu, odluka o tome kome je upisan karton je  promenjena nakon meča, te je umesto Hajdarevića karton na stranim sajtovima koji se bave srpskim fudbalom - upisan Mihailu Oreščaninu.

FOTO: Printskrin/Rezultati/Superliga

FOTO: Printskrin/Rezultati/Superliga

I na sajtu Superlige je navedeno da je prvi od dva pomenuta kartona dobio Oreščanin, iako su snimci, TV komentator i spiker na stadionu - svedočili nešto sasvim drugo...

Ako je greška zaista napravljena, kao što se čini, reklo bi se da su Nišlije oštećene, jer su igrale protiv 11 igrača rivala, koji je trebalo da ima samo desetoricu na terenu u završnici. Ali, imajući u vidu da je Radnički i pored toga pobedio, teško da će se na "Čairu" previše buniti zbog ove situacije.

FOTO: Printskrin/Rezultati/Superliga

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)