"PRVO DA OSVOJIM TROFEJ SA JUVENTUSOM": Vlahović ne razmišlja o odlasku iz kluba

Novosti online

23. 04. 2024. u 13:02

Izvesno je da će najbolji igrač Parižana na leto napustiti klub i pojačati madridski Real, i to je manje-više gotova stvar, ali je nepoznanica kako će prvak Francuske nadomestiti njegov odlazak.

ПРВО ДА ОСВОЈИМ ТРОФЕЈ СА ЈУВЕНТУСОМ: Влаховић не размишља о одласку из клуба

FOTO: Tanjug/AP

Srpski napadač Dušan Vlahović govorio je o glasinama da ga PSŽ vidi kao zamenu za Kilijana Mbapea, kako pišu francuski medije.

Biće, naravno, teško, gotovo nemoguće nadoknaditi odlazak takvog igrača, ali PSŽ ima ideju ko bi to mogao da bude.

U Parizu, navodno, vide i Vlahovića kao jednu od alternativa Mbapeu.

- Čuo sam i čitao sam te transfer-glasine, ali ne znam ništa o tome. Ne interesuju me. Sve o čemu mislim je kako da se što bolje pripremim za narednu sezonu. Imam još dve godine ugovora sa Juventusom i srećan sam ovde - rekao je Vlahović.

FOTO: Tanjug/AP

Pre nego što odem iz Juventusa, voleo bih da osvojim i neki trofej.

- Želim da osvojim nešto važno sa Juventusom, a posle ćemo videti, razgovaraćemo o tome. Mbape je najbolji igrač na svetu u ovom trenutku. Sa 25 godina osvojio je skoro sve, postigao 40 golova za reprezentaciju. To je velika stvar - rekao je Vlahović.

PSŽ je označio Vlahovića kao naredno veliko pojačanje jer je profil igrača koji je najbliži Mbapeovim kvalitetima: posvećen, timski igrač, efikasan. 

- Prošle sezone nisam bio fizički najspremniji, ali sam ove godine dobar. Postigao sam 16 golova do sada, mada sam mogao i više. Uvek želim više i težim da postanem igrač kojeg bi svaki tim poželeo. Nije mi cilj da igram samo da bih zaradio novac - rekao je Vlahović.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Kako sam uzeo nekoliko hiljada funti u zatvorskoj ćeliji

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)