KATASTROFALNE VESTI ZA PIKSIJA! Srbija bez jednog od najboljih ide na Evropsko prvenstvo

Novosti online

24. 04. 2024. u 07:40

SRPSKI fudbaler Nemanja Gudelj baš nema sreće. Taman što se oporavio od povrede kolena, vezistu Sevilje je zadesio novi peh.

КАТАСТРОФАЛНЕ ВЕСТИ ЗА ПИКСИЈА! Србија без једног од најбољих иде на Европско првенство

FOTO: M. Vukadinović

Naime, Gudelj je sada povredio koleno desne noge u pobedi njegove Sevilje nad Majorkom (2:1) u ponedeljak uveče. Morao je da napusti igru u 81. minutu.

Inače, fudbaler španskog tima je prva opcija reprezentacije Srbije na mestu zadnjeg veznog, a pokidao je meniskus desnog kolena, samo četiri i po meseca nakon što je pokidao meniskus levog.

Mediji na Pirinejima prenose da će Gudelj morati na operaciju, te da se oprostio od sezone, a najverovatnije i od Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Posle katastrofalnih vesti oglasila se i Sevilja. Klub našeg veziste naveo je da će konačna prognoza zavisiti od intervencije kojoj se Gudelj podvrgne.

- Medicinska služba FK Sevilja saopštava da se, posle obavljenih odgovarajućih medicinskih pregleda, saznalo da je Nemanja Gudelj tokom sinoćnjeg meča protiv Majorke zadobio povredu zadnjeg roga unutrašnjeg meniskusa desnog kolena. Ovo je suprotno koleno od onog koje je operisano početkom godine. Konačna prognoza zavisiće od vrste intervencije kojoj se Gudelj podvrgne", stoji u klupskom saopštenju.

Foto: AP

 

A španska "Maraka" piše da zbog specifičnog načina ishrane 32-godišnji defanzivac već godinama nije imao probleme sa mišićnim povredama. Nažalost, 2024. je za njega paklena, žestok ritam uzeo je danak, ostavio je traga na kolenima. Podsećamo, kada se sredinom marta vratio na teren posle operacije, brzo se ponovo ustalio u prvih 11. Počeo je da podiže formu, što je radovalo ne samo navijače Sevilje, nego i Srbije, ali je usledio novi udarac za našeg fudbalera i selektora Dragana Stojkovića Piksija.

BONUS VIDEO: I TO JE MOGUĆE: "Delije" i "grobari" se "ujedinili" posle 173. večitog derbija

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)