UPOZNAJTE CRVENO-BELU JOVANU: Zvezdino lice o ljubavi ka klubu, pobedi u derbiju (FOTO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

26. 04. 2024. u 18:18

FUDBALSKI klub Crvena zvezda beleži sjajne rezultate, vratili su crveno-beli veliku prednost nad rivalom, Partizanom, a tokom mečeva u tekućoj sezoni nezaobilazno lice pored terena Marakane, ali i gostujućih jeste Jovana Pantić, nova voditeljka "Zvezda kids" Jutjub kanala.

УПОЗНАЈТЕ ЦРВЕНО-БЕЛУ ЈОВАНУ: Звездино лице о љубави ка клубу, победи у дербију (ФОТО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Jovana je na Marakani relativno novo lice, a u razgovoru za "Novosti" otkrila je kako je do saradnje sa timom sa Marakane došlo.

- Drugar mi je poslao prijavu koju je video na profilu Crvene zvezde i rekao da moram da pokušam. Isti dan sam poslala sve što je bilo potrebno, a ubrzo je usledio i poziv za razgovor. Dobila sam šansu i odmah krenula sa snimanje, otkrila je Pantićeva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zebra 🦓 (@jovana.pantic)

Ljubav ka zvezdi usađena joj je u genima.

Moj deka je ljubav preneo tati, a on meni. Naravno, veliki uticaj je imao i brat koji me je kao malu učio da pevam Zvezdine pesme. Tata nas je vodio na stadion kada god je mogao, a kada to nije bilo moguće sve smo mečeve pratili preko televizije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zebra 🦓 (@jovana.pantic)

Otkriva Jovana i omiljeno sećanje na Zvezdu.

- Iz dana u dan dešavaju se lepe stvari. Mnogo je lepih trenutaka bilo. Neopisivu sreću osetila sam kada smo postigli gol protiv Mančester sitija, a naravno da ne mogu da ne spomenem i pobedu u večitom derbiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zebra 🦓 (@jovana.pantic)

Omiljenog igrača nema.

- Ne bi bilo lepo da ikoga izdvojim. Ali, postoje neki koji su ispisali istoriju našeg kluba i koji su mnogo značajni za naš klub.

Mnogi ne znaju da si ti odlična plesačica, čime se i danas baviš, kako usklađuješ obaveze sa radom u klubu?

- Ja sam Zumba fitnes instruktor. Postala sam sa nepunih 16 godina, gde sam proglašena za najmlađu u Evropi. Plesom se bavim ceo život. Sada sam napravila pauzu kako bih se posvetila fakultetu i Zvezdi, ali ubrzo mu se vraćam čim završim fakultet, kada ću imati više vremena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zebra 🦓 (@jovana.pantic)

Iako navija za crveno-bele nosi nadimak po crno-beloj životinji - zebri.

- Taj nadimak sam dobila kada sam krenula plesom da se bavim. Ljudi u mom gradu i svetu plesa me poznaju po tom nadimku. Dok me u Zvezdi svi zovu po imenu. To je jednostavno deo mene i ne osporava moju ljubav ka Crvenoj zvezdi.

Mladim navijačima poručila je da je jako važno da bodre svoj klub i da dođu na stadion jer se najlepše uspomene upravo tu ostvaruju.

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti