"IMAĆEMO VREMANA ZA SLAVLJE": Anćeloti ne pada u euforiju posle titule Reala, sprema ekipu za važan meč

Tanjug

05. 05. 2024. u 11:44

TRENER fudbalera Reala Karlo Anćeloti izjavio je da je zadovoljan pobedom protiv Kadiza i osvajanjem titule u španskoj La Ligi i istakao da madridski klub želi da se plasira u finale Lige šampiona, prenose španski mediji.

ИМАЋЕМО ВРЕМАНА ЗА СЛАВЉЕ: Анћелоти не пада у еуфорију после титуле Реала, спрема екипу за важан меч

Foto: Profimedia

"Kraljevići" su u subotu na svom terenu savladali Kadiz rezultatom 3:0 u meču 34. kola La Lige. Velikan sa "Santijago Bernabeua" je četiri kola pre kraja šampionata obezbedio titulu u španskom prvenstvu sa 87 bodova. Real ima 13 bodova više od Đirone, a do kraja je ostalo još četiri kola.

- Može da se kaže da osećam suzdržanu sreću. Najvažnija utakmica nam je veoma blizu. Zadovoljni smo pobedom, ali je bilo teško pripremiti ovaj meč pošto svi mislimo na Bajern. Neki drugi igrači su dobili šansu. Moramo da budemo strpljivi, sreda je blizu. Sada je najvažniji odmor i oporavak - rekao je Anćeloti.

Fudbaleri Reala dočekaće u sredu u Madridu ekipu Bajerna u revanš utakmici polufinala Lige šampiona. U prvom susretu odigranom u Minhenu bilo je 2:2.

- Na osnovu onoga što vidim, svi smo mirni. Imaćemo vremena za slavlje, ali sada moramo 100 odsto da se koncentrišemo na meč, koji će biti odigran u sredu. Imamo veliku priliku, 90 minuta kod kuće za plasman u finale Lige šampiona. Ne postoji veća motivacija od toga - istakao je Anćeloti.

Podsetimo, u drugom polufinalu elitnog takmičenja Pari Sen Žermen će ugostiti Borusiju Dortmund koja je kao domaćin trijumfovala sa 1:0.

BONUS VIDEO: MUK U HUMSKOJ: Bivši igrač Zvezde u finišu meča srušio Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO JE TUŽAN DAN ZA MENE, SEVILJA JE MOJA LJUBAV Legenda tima odlazi na kraju sezone, od kluba ovo nije očekivao