"BAHAR MI JE REKAO DA ĆU IGRATI ZA ČELSI": Kosta Nedeljković se prisetio saradnje sa Izraelcem

Novosti online

05. 05. 2024. u 12:34

KOSTA Nedeljković je napustio Crvenu zvezdu u zimskom prelaznom roku i otišao je u Aston Vilu. Klub iz Birmingema je odlučio da ga još šest meseci ostavi u redovima crveno-belih, ali desni bek zbog povrede kuka nije odigrao nijedan meč u drugom delu prvenstva. Njemu je šansu u prvom timu pružio Barak Bahar, a on se prisetio saradnje sa izraelskim stručnjakom.

БАХАР МИ ЈЕ РЕКАО ДА ЋУ ИГРАТИ ЗА ЧЕЛСИ: Коста Недељковић се присетио сарадње са Израелцем

FOTO: FK Crvena zvezda/ N. Mitić

Ovaj 18-godišnjak iz Smedereva je otkrio kako je došlo do toga da tako mlad postane deo prvog tima kluba sa "Marakane".

- Imali smo nešto duži razgovor u Rusiji, posle utakmice na Pari kupu protiv Zenita. Tada je Bahar pojedinačno odvajao igrače i držao ih po 10 ili 15 minuta. Sa mnom je bio vrlo direktan, čak me iznenadio. Rekao je da mi mnogo veruje, da ga ne zanima što sam mlad... Čak mi je rekao da odavno nije video igrača sa takvim fizičkim predispozicijama. Želeo je da me opusti, poručivši mi na kraju da ću jednog dana biti igrač za Čelsi. Tu je pogrešio... a-ha-ha. Aston Vila je trenutno četvrta, Čelsi osmi - rekao je Nedeljković u intervjuu za "Mozzart sport".

Izraelac je klupu Zvezde napustio u decembru nakon poraza od Partizana (2:1).

- Ne mogu da kažem ništa loše o njemu. Čovek se ovde nije snašao i to je to. Ali me je gurnuo u vatru, nije se plašio da nam da šansu. Bio je otvoren sa nama. Pričao mi je i šta bi trebalo da popravim u igri kako bih bio još bolji - zaključio je mladi desni bek.

Podsetimo, Nedeljković je ove sezone za crveno-bele odigrao 12 utakmica u Superligi Srbije i zabeležio je jednu asistenciju.

BONUS VIDEO: ERUPCIJA ODUŠEVLjENjA NA "MARAKANI": Gol kojim je Zvezda povela u Kup derbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRPSKA KOŠARKA TUGUJE: Preminuo jedan od dvojice trenera koji su sve osvojili sa reprezentacijom