JEL SADA ZNATE KO JE SAŠA ILIĆ? Srbin prekinuo niz od šest poraza svog novog tima

Александар Илић
Aleksandar Ilić

05. 05. 2024. u 20:36

SAŠA Ilić postao je novi trener Nižnjeg Novgoroda, a misiju opstanka u Premijer ligi Rusije počeo je na način koji se samo poželeti može.

ЈЕЛ САДА ЗНАТЕ КО ЈЕ САША ИЛИЋ?  Србин прекинуо низ од шест пораза свог новог тима

Foto: M.Vukadinović

Srpski trener je na debiju prekinuo niz Nižnjeg od šest uzastopnih poraza i uzeo bod velikom Spartaku iz Moskve, bilo je 0:0 u meču 27. kola nacionalnog šampionata.

Samo dan nakon što je zvanično predstavljen na klupi novog tima koji se grčevito bori za opstanak u eliti u goste Iliću došao je četvroplasirani Spartak i nije uspeo da postigne pogodak, iako je imao posed lopte od preko 80 odsto.

Tako je Nižnji napravi korak ka opstanku i sada je 11. na tabeli sa 29 bodova, dva više od 13. Fakela koji je u zoni baraža na tri kola pre kraja izuzetno uzbudljivog šampionata Rusije.

Inače, pred debi Ilića oglasili su se ruski treneri koji su kritikovlai dolazak nekadašnjeg kapitena Partizana u Novgorod.

Išli su toliko daleko da je Dimitrij Čerišev, nekadašnji trener Nižnjeg, otvoreno je napao Ilića.

- Ko je Saša Ilić? Šta je on osvojio da bi postao trener Nižnjeg? Zašto je posao dobio čovek koji nikada ništa nije osvojio u karijeri? Trebalo je da ostane Kazova do kraja sezone na klupi - rekao je Čerišev za „Čempionat“.

Saša Ilić je u karijeri vodio kadete Srbije, Čukarički, CSKA iz Sofije i Atromitos.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRPSKA KOŠARKA TUGUJE: Preminuo jedan od dvojice trenera koji su sve osvojili sa reprezentacijom