ZVEZDA I DALJE GAZI: Šampion ostvario novu pobedu u Superligi (FOTO/VIDEO)

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

08. 05. 2024. u 20:21

DOŠLA je Crvena zvezda u Lučane da odigra utakmicu bez rezultatskog značaja, ali uprkos tome crveno-beli su trijumfovali protiv Mladosti sa 1:0 u 34. kolu Superlige Srbije.

ЗВЕЗДА И ДАЉЕ ГАЗИ: Шампион остварио нову победу у Суперлиги (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Ovaj susret imao je lepu uvertiru. Domaćin je priredio špalir za tim iz Beograda i tako im čestitao osvajanje prvenstva. Potom je kapiten Ivan Milošević poklonio cveće Aleksandru Dragoviću.

Promešao je karte Vladan Milojević pred ovaj meč, s obzirom na to da je klub sa "Marakane" pobedom protiv TSC-a u prošloj rundi zvanično osvojio titulu i postao sedmi put uzastopno šampion.

Dosta mladih igrača dobilo ja šansu od starta duela. Na terenu su se našli Ognjen Mimović, Viktor Radojević, Jovan Šljivić i Uroš Sremčević.

Prvo poluvreme nije bilo preterano sadržajno. Saša Stamenković na jednoj i Omri Glazer na drugoj strani nisu imali mnogo posla tokom prvih 45 minuta. Gosti su imali veći posed, no nisu ozbiljno zapretili.

Pojačala je Zvezda ritam u drugom delu utakmice. Posegao je Milojević za izmenama, poslao je na teren Mirka Ivanića, In Beoma Hvanga i Žan-Filip Kraosa i odmah su crveno-beli postali opasniji.

Upravo je reprezentativac Obale Slonovače na dodavanje Ivanića pogodio stativu u 58. minutu. Mogla je i Mladost do predonosti, ali udarac Siluea Dognimanija je zaustavio Glazer.

Trenutak odluke na utakmici desio se u 68. minutu kada je Aleksandar Dragović zatresao mrežu domaćina. On se našao na pravom mestu i nakon što se lopta odbila od Aleksandra Varjačića smestio ju je iza leđa Stamenkovića.

Do kraja utakmice nije bilo promene rezultata, dve prilike da se upiše u strelce propustio je i Šerif Endijaj. Na kraju je Zvezda stigla do treće pobede u plej-ofu.

Crveno-beli su prvi na tabeli sa 87 bodova, Lučanci su na sedmom mestu sa 43.

BONUS VIDEO: ERUPCIJA ODUŠEVLjENjA NA "MARAKANI": Gol kojim je Zvezda povela u Kup derbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!