''BAJERN SE ŽALI NA SUĐENJE? OK, ONDA ĆEMO I MI!'' Karlo Ančeloti nakon pobede nad Bavarcima

Filip Milošević

09. 05. 2024. u 11:37

Trener fudbalera Reala Karlo Ančeloti izjavio je da se njegov tim zasluženo plasirao u finale Lige šampiona i istakao da je madridski klub imao dosta problema sa povredama tokom sezone, prenose španski mediji.

БАЈЕРН СЕ ЖАЛИ НА СУЂЕЊЕ? ОК, ОНДА ЋЕМО И МИ! Карло Анчелоти након победе над Баварцима

Foto: EPA

Fudbaleri Reala plasirali su se sinoć u finale LŠ, pošto su u revanš utakmici polufinala posle preokreta pobedili Bajern 2:1. Madridski klub je izborio plasman u finale LŠ, pošto je u prvoj utakmici polufinala odigranoj prošle nedelje u Minhenu bilo 2:2.

U Bajernu tvrde da su poljske sudije na čelu sa glavnim arbitrom Šimonom Marčinjakom oštetile nemački klub na sinoćnjem meču sa Realom.

Fudbaler Bajerna Matajs de Liht je u 13. minutu nadoknade vremena postigao gol, ali je pre šuta pomoćni sudija podigao zastavicu. Marčinjak je potom poništio gol zbog ofsajda.

- Bajern se žali na suđenje? U redu. Onda ćemo i mi da se žalimo na poništeni gol Naća posle duela sa Kimihom. Kimih je simulirao - rekao je Ančeloti.

- Vrlo lako je objasniti ofsajd situaciju. Možda nije bio ofsajd, ali je sudija prekinuo igru pre nego što je postignut gol. Mi smo prestali da igramo. To je sve - dodao je trener Reala.

Real će u finalu Lige šampiona prvog juna na Vembliju igrati protiv Borusije Dortmund.

- Imali smo mnogo problema tokom sezone. Povrede Kurtoe, Militaa, Alabe, Vinisijusa, Kamavinge, Čuamenija... Međutim, nikada se nismo žalili, pogledajte gde smo sad - istakao je Ančeloti.

Fudbaler Reala Džud Belingem je izjavio da jedva čeka duel sa Borusijom.

- Još kao dete u Birmingemu maštao o sam o ovakvim mečevima. Igrati na Vembliju, protiv Borusije u finalu Lige šampiona, biće to čudan osećaj. Mislim da još nisam svestan toga. Zaista se radujem toj utakmici i atmosferi na stadionu. Nadam se da će biti sjajan meč - naveo je Belingem, koji je za Borusiju igrao od 2020. do 2023. godine.

BONUS VIDEO: SAMO ŠTO JE UŠAO I GOL: Jovanović zatresao mrežu Partizana

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Željko Obradović o cirkusu koji sledi, 0:6 protiv Sferopulosa, incidentu Naneli - Lazarević...