''SVI NA PROSLAVU TITULE!'' Bivši fudbaler Crvene zvezde najavio dolazak protiv Čukaričkog

Novosti online

09. 05. 2024. u 12:03

BIVŠI fudbaler Crvene zvezde Seku Sanogo izjavio je danas da jedva čeka 25. maj kada će "crveno-beli" na meču sa Čukaričkim proslaviti 35. titulu u istoriji kluba.

СВИ НА ПРОСЛАВУ ТИТУЛЕ! Бивши фудбалер Црвене звезде најавио долазак против Чукаричког

FOTO: M. Vukadinović

Crvena zvezda je još ranije obezbedila šampionsku titulu u Superligi Srbije. "Crveno-beli" se tri kola nalaze na prvom mestu na tabeli plej-ofa SLS sa 87 bodova.

Crvena zvezda će 25. maja na meču poslednjeg, 37. kola, protiv Čukaričkog organizovati proslavu šampionske titule.

- Svi na Marakanu protiv Čukaričkog kako bismo na pravi način proslavili titulu. Zvezda je velika porodica, to sam naučio za sve vreme provedeno u klubu i siguran sam da nas očekuje sjajna proslava 25. maja. Nije mala stvar osvojiti 35 titula, i to sedam u nizu. Pratim Zvezdine utakmice, tako da znam da nas očekuje i finale Kupa Srbije, koje ćemo, nadam se, osvojiti - rekao je Sanogo, prenosi zvanični sajt Zvezde.

Sanogo je istakao koja mu je omiljena proslava titule sa "crveno-belima". On je za Zvezdu igrao od 2020. do 2023. godine.

- Naravno da se sećam svega, a najupečatljivije mi je bilo kada smo slavili titulu na brodu. Sećam se da smo plovili, a da su navijači bili na površini, stajali duž cele obale i neprestano nas bodrili. Neverovatna proslava, zaista, ali nadam se da će ova biti još bolja. Jedva čekam da vidim šta su navijači spremili igračima, a pozivam sve da dođu i uveličaju Zvezdino slavlje - istakao je Sanogo.

Zvezda će u narednom, 35. kolu SLS, u nedelju, na svom terenu dočekati kragujevački Radnički.

BONUS VIDEO: SAMO ŠTO JE UŠAO I GOL: Jovanović zatresao mrežu Partizana

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Željko Obradović o cirkusu koji sledi, 0:6 protiv Sferopulosa, incidentu Naneli - Lazarević...