MANČESTER SITI NE DA DE BRUJNEA SAUDIJCIMA: Ponuda na stolu belgijskog fudbalera

Novosti online

26. 05. 2024. u 14:23

Rukovodstvo Mančester sitija planira da ponudi produženje ugovora belgijskom fudbalskom reprezentativcu Kevinu de Brujneu do juna 2026. godine.

МАНЧЕСТЕР СИТИ НЕ ДА ДЕ БРУЈНЕА САУДИЈЦИМА: Понуда на столу белгијског фудбалера

Foto: Profimedia

De Brujne (32) ima ugovor sa Mančester sitijem do 30. juna 2025. godine. Pojedini britanski mediji su nedavno objavili da bi rukovodstvo "građana" moglo na kraju sezone da proda belgijskog fudbalera, a interesovanje za Brujnea su pokazali klubovi iz MLS lige i Saudijske Arabije.

Foto: Profimedia

Međutim, De Brujne nije spreman da napusti Mančester siti, pošto je belgijski fudbaler navodno dobio ponudu da produži ugovor sa engleskim šampionom do juna 2026. godine.

De Brujne je u Mančester stigao 2015. iz Volfsburga za 75 miliona evra.

Belgijski reprezentativac je ove sezone imao problema sa povredama zbog čega je u svim takmičenjima za Mančester siti odigrao samo 26 utakmica i postigao je šest golova.

BONUS VIDEO "ISTINA JE..." Reakcija Vladana Milojevića nakon remija na meču Vojvodina - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A ONDA SU SRBI POČELI SA ZLOČINOM! Rusija ismeva Nemačku, oduševljena šta su Srbi uradili pred meč sa Engleskom! (VIDEO)