VERNER OSTAJE: Totenhem overio prvi potpis za novu sezonu

Novosti online

28. 05. 2024. u 19:32

Fudbalski klub, Totenhem je imao turbulentnu sezonu u rezultatskom smislu. "Pevci" su bili blizu ulaska u Ligu šampiona, međutim, osujetila ih je Aston Vila.

ВЕРНЕР ОСТАЈЕ: Тотенхем оверио први потпис за нову сезону

Foto: Profimedia

Vreme je za pravljenje tima za narednu sezonu, a prvo pojačanje je spremno. Londonski klub će potpisati sa Timom Vernerom na još godinu dana pozajmice iz Lajpciga. Nemački napadač je već ove sezone bio deo Totenhema i na 13 utakmica je postigao dva gola i dodao tri asistencije.

Ulogu u timu očigledno ima u očima trenera Angea Postekoglua, a naredne sezone bi trebalo da dobije i veću minutažu nego što je imao ove godine.

Pozajmica će biti validna do juna naredne godine, a Totenhem će pokrivati čitavu platu Vernera. Ukoliko se odluče da otkupe ugovor nekadašnjeg nemačkog reprezentativca, moraće da plate između 15 i 16 miliona evra.

Verner je u karijeri igrao za Štutgart, Lajpcig i Čelsi.

BONUS VIDEO "ISTINA JE..." Reakcija Vladana Milojevića nakon remija na meču Vojvodina - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ DOBIO VELIKO POJAČANJE: Denver Nagets doveo hrvatskog reprezentativca