PSŽ NAŠAO ZAMENU ZA EMBAPEA: Obeštećenje vrtoglavih 100 miliona evra

Novosti online

01. 06. 2024. u 16:58

PARI Sen Žermen krenuo je u misiju pronalaska zamene za Kilijana Embapea, Francuza koji će gotovo izvesno pojačati Real iz Madrida.

ПСЖ НАШАО ЗАМЕНУ ЗА ЕМБАПЕА: Обештећење вртоглавих 100 милиона евра

FOTO: Tanjug/AP

Jedno ime se posebno izdvaja, reč je o gruzijskom napadaču iz Napolija, Hviči  Kvaracheliji. 

Uzdanica "svetaca" Embape najavio je da odlazi iz Pariza na kraju sezone, a mnogi tvrde da će već u ponedeljak biti predstavljen kao novi igrač Real Madrida. 

Parižani će morati dobro da odreše kesu kako bi doveli adekvatnu zamenu, a prvi na listi koji se pominje je Kviča Kvaračkelija, Gruzijac koji je jedan od najtraženijih fudbalera Napolitanaca. Ipak, prebogati PSŽ neće sigurno imati problema da to plati. 

Po tvrdnjama italijanskih medija obeštećenje za Gruzijca iznosi čak 100.000.000 evra. 

Poznato je da PSŽ već dugo na oku ima još jednog fudbalera Napolija, Viktora Osimena. Međutim, i za njega vlada ogromno interesovanje, pa se veruje da bi Italijani i za njega tražili ako ne celih 100 miliona, onda približno tome.

Očekuje se da šampion Francuske krene u realizaciju transfera po završetku Evropskog prvenstva u Nemačkoj, koje kreće za 13 dana i trajaće do 14. jula.

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EURO 2024: Albanci su potpuno šokirani, orlovi doživeli težak udarac