PARTIZANOV ĐAK U VOJVODINI! Bivši fudbaler Atletiko Madrida i Benfike oblači crveno-beli dres

Novosti online

04. 06. 2024. u 11:53

Fudbaleri Vojvodine su ove sezone uspeli da naprave veliki uspeh i dođu do finala Kupa gde su poraženi od Crvene zvezde, ali takođe su i kroz prvenstvo uspeli da ostvare plasman u Evropu, zbog čega na Karađorđu već gledaju ka idućoj sezoni i užurbano se spremaju za istu, a spremni su da u srpski fudbal vrate i Ivana Šaponjića!

ПАРТИЗАНОВ ЂАК У ВОЈВОДИНИ! Бивши фудбалер Атлетико Мадрида и Бенфике облачи црвено-бели дрес

Foto arhiva VN

Prema saznanjima Mocart sporta, uprava Vojvodine uveliko je u pregovorima sa  Šaponjićem i po svemu sudeći 27-godišnji centarfor mogao bi da se vrati u srpski klupski fudbal.

Nekadašnji svetski šampion sa reprezentacijom Srbije na Novom Zelandu 2015. godine, u pregovorima je sa Novosađanima i trebalo bi da postane treće letnje pojačanje posle Rumuna Mihaija Buteana (desni bek), odnosno Marka Veličkovića, ofanzivnog veziste, odnosno krilnog napadača koji je nedavno stigao iz lučanske Mladosti.

Šaponjić ima ponude i iz inostranstva, međutim, u Vojvodini bi mogao da postane standardni igrač u startnoj postavi, a to je ono što je i neophodno nekadašnjem polazniku škole fudbala Partizana.

Šaponjiću je poslednja sezona u drugoj ligi Turske bila za zaborav. Dva puta je doživeo povredu ruke, igrao je veoma malo postigavši samo jedan gol i asistenciju.

U svojoj bogatoj klupskoj karijeri, momak iz Nove Varoši nastupao je za Partizan, bio je član Benfike, Atletiko Madrida i Kadiza, međutim, ni u jednom od pomenutih klubova nije uspeo da se nametne kao bitna opcija u samom špicu napada.

On je pod ugovorom sa Slovanom na još godinu dana, međutim, s obzirom na status u klubu verovatno da eventualni prelazak u Vojvodinu ne bi predstavljao problem za klub iz Slovačke.

BONUS VIDEO: Ovako se slavi 15. titula Lige šampiona, Madrid na nogama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ENGLESKA U VELIKOJ PANICI: Šta ćemo ako se Srbija sad povuče sa EURO 2024?!