MATIJAŠEVIĆ: ''Fudbaleri Čukaričkog na ceni, interesovanje za Miladinovića i Cvetkovića''

Filip Milošević

07. 06. 2024. u 12:40

Sportski direktor Čukaričkog je pričao o tome kako klub živi, o igračima, kao i o neizlasku njegove ekipe u Evropu ove sezone.

МАТИЈАШЕВИЋ: Фудбалери Чукаричког на цени, интересовање за Миладиновића и Цветковића

FOTO: FK Partizan

- Čukarički je klub koji mora da živi od prodaje igrača. Naš budžet je pet-šest miliona i to moramo da napravimo na taj način. Zlonamerni ljudi pričaju svašta, da prodajemo za milion, dva, tri… Pa neka oni prodaju, voleo bih da vidim koji to klubovi uspevaju non-stop da prodaju igrače za te iznose - rekao je sportski direktor ekipe sa Banovog brda Vladimir Matijašević.

On je u razgovoru za klupski sajt istakao da su "najtraženiji" Igor Miladinović i Mihajlo Cvetković.

- Imamo jednu konkretnu ponudu za Miladinovića, ostalo su interesovanja. Pisalo se o prelasku u Crvenu zvezdu, nismo uopšte pričali oko toga, to su dezinformacije. Rekao sam već, njegova cena nije ta o kojoj se pisalo, nego je svakako veća. Što se tiče Cvetkovića, pričali smo sa Zvezdom, ali on ima 17 i po godina, u januaru puni 18. On pre toga i ne može da ode u inostranstvo, može eventualno da potpiše neki predugovor.

Matijašević je naglasio da u minuloj sezoni nisu ispunjeni takmičarski planovi jer šesto mesto nije donelo izlazak u Evropu.

- Čukarički svake godine treba da se bori za Evropu. Ove godine malo nam je nedostajalo da u tome uspemo, ali je dosta toga uticalo sa promenama trenera. Ne bih da komentarišem da li smo sa nekim promašili ili pogodili. Nama bi Evropa u narednoj sezoni donela zagarantovanih 400.000, ako se prođe još jedno kolo 800.000 evra… Od toga pola potrošite na putovanja. Ali sezona nije uspešna, s obzirom na to da Čukarički nije izašao u Evropu - poručio je Matijašević.


 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEZAPAMĆEN SKANDAL: UEFA zgrozila sav normalan svet, Ubij Srbina je dozvoljeno pevati na EURO 2024!