ZVEZDA SE REŠILA VEZISTE: Stranac napustio Marakanu, a ostaje u Superligi

Novosti online

13. 06. 2024. u 21:37

CRVENA zvezda mnogo je očekivala od Edmunda Ada, ali vezista nikada nije dobio šansu da na "Marakani" pokaže svoj potencijal koji ga je iz Šerifa doveo u Srbiju.

ЗВЕЗДА СЕ РЕШИЛА ВЕЗИСТЕ: Странац напустио Маракану, а остаје у Суперлиги

FOTO: FK Crvena zvezda

Nastupao je u Spartaku, Novom Pazaru, prošlu sezonu proveo je u Radničkog  Prošle sezone ga je prosledila na pozajmicu u niški Radnički. Isto će biti i ovog leta.

Izvesno je da će Ado da se pojavi na prozivci Zvezde zakazanu za 17. jun, ali teško da trener Vladan Milojević na njega računa u prvom timu.

Otuda je nova pozajmica gotovo jedino rešenje. Zanimljivo je da po FIFA pravilima, crveno-beli mogu najviše trojicu igrača da pošalju u jedan klub.

Ranije se pominjalo da bi i Uroš Sremčević mogao u OFK Beograd. Uz Ada, očekuje se da talentovani napadač Dejan Kahvić bude taj - treći.

BONUS VIDEO: LESKOVAC SPREMAN ZA UTAKMICU REPREZENTACIJE: Duel sa Bugarskom ući će u anale grada na Veternici 

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DRUGAČIJE I NIJE MOGLO: Nikola Jokić napravio incident na okupljanju košarkaša Srbije