PARE, PARE, PARE... Gelor Kanga tražio 30.000 evra od Zvezde za svog vrača!

Novosti online

14. 06. 2024. u 12:33

NAJVEĆA Zvezdina misterija, čovek koji je znao i da očara Marakanu, ali i da je zavije u crno je Gelor Kanga.

ПАРЕ, ПАРЕ, ПАРЕ... Гелор Канга тражио 30.000 евра од Звезде за свог врача!

FOTO: N. Paraušić

Ovaj fudbalski virtuoz je specifičan po mnogo čemu, ali anegdota koju je ispričao "Telegrafu" Zvezdan Terzić je apsolutni hit.

Naime, prvi čovek Zvezde se prisetio duela sa CSKA u Ligi Evrope u sezoni 2016/17. Prva utakmica na „Marakani” završila se bez golova, a Gelor Kanga je pred drugu imao interesantan zahtev.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Gabonski vezista je neposredno pred meč u Moskvi tražio 30.000 evra za svog vrača.

– Ima jedna anegdota. Došao Kanga kod mene pre puta za Moskvu i kaže: „Moj vrač traži 30.000 evra i mi prolazimo CSKA.” Ja rekoh, kako traži 30.000? Pa 30.000 vraču, on će neku magiju svoju da baci i mi prolazimo. Kažem: „Daj mu 30.000 ako ćemo prođemo!”. Završi se utakmica, 1:0 za CSKA. Došao Kanga posle kod mene i pokazuje: „Pare, pare, pare.” Ja ga pitam kakve bre pare, a on će: „Pa vrač traži pare.” Pa izgubili smo, ja mu kažem. Gubi se da te ne vidim. A Kanga će: „Vrač je sve pripremio Pešiću, on je samo trebalo da ugura loptu. Vrač je sve to pripremio. I stvarno, Pešić je imao šansu, ono da je dao mi bismo prošli dalje. I Kanga kaže da vrač hoće pare, da je svoje odradio. Sa Kangom je uvek šou. Ali smo tamo stvarno odigrali dobru utakmicu i promašili par šansi. Stvarno, taj CSKA je bio dominantan klub u Rusiji. Dobra ekipa, apsolutni favorit. Za dlaku, šteta što nismo prošli – rekao je Terzić.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS VIDEO "ISTINA JE..." Reakcija Vladana Milojevića nakon remija na meču Vojvodina - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJSREĆNIJI ZNAK HOROSKOPA U JULU 2024! Iznenadna zarada, nova nekretnina i pravi izbor ljubavi