KEK NIJE TURISTA: Selektor Slovenije u svom stilu najavljuje meč sa Danskom

N. I.

15. 06. 2024. u 18:47

FUDBALERI Srbije i Engleske igraju sutra od 21 sat u elzenkirhenu, ali kada budu obuvali kopačke u svojim svlačionicama, pred izlazak na zagrevanje saznaće šta se dogodilo na premijernom meču grupe "C". U njemu Slovenija i Danska u Štutgartu od 18 časova kreću u borbu za bodove.

КЕК НИЈЕ ТУРИСТА: Селектор Словеније у свом стилу најављује меч са Данском

FOTO: Tanjug/AP

Prognoze kažu da su ove dve selekcije u grupi autsajdera neše grupe, ali upravo će njihov međusobni duel biti zanimljiv iz više razloga. Prvo, da vidimo šta "orlove" može da čeka u preostala dva meča, posle duela sa Englezima, a zatim i da se možda širom Srbije i dijaspore navija za remi u duelu Slovenija-Danska. Jer, tako bi u startu bili na tabeli "prikočeni" izabrnaci Kaspera Hjulmanda i Matjaža Keka.

- Došli smo na Prvenstvo Evrope sa namerom da se hrabro suprodstavimo svakom timu u našoj grupu. Zna se da je Engleska favorit, ali već u prvoj utakmici sa Slovenijom želimo da ostvarimo rezultat koji nam daje nadu u plasman u drugi krug takmičenja. Vredo smo se spremali za ovaj duel - kaže selektor Danaca Hjulmand.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Njegov kolega na klupi Slovenije Matjaž Kek bio je još slikovitiji u najavi utakmice.

- Mogu da obećam da Slovrnija neće biti u ulozi nekakvog fudbalskog turiste na ovom Prvenstvu Evrope u Nemačkoj. Još kada je završen žreb i kada smo shvatili da smo u grupi sa Danskom, Srbijom i Engleskom bilo nam je jasno da želimo da budemo takmičarski ravnopravni u svakoj od tri utakmice u grupnoj fazi. Prvi ispit je Danska i danima smo radili na pripremi ovog meča. Nadam se da će naši navijači imati razloga za zadovoljstvo posle utakmice u Štutgartu - kaže Kek.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO SE PRAVILNO MERI PRITISAK: Greške koje daju pogrešne rezultate