"PREDSEDNIK VUČIĆ JE UNAPRED ZNAO!" Terzić o jednoj od najvećih pobeda u novijoj istoriji Zvezde

Novosti online

17. 06. 2024. u 10:16

Zvezdan Terzić je za Telegraf govorio o brojnim stvarima, a između ostalog i o svom razgovoru sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, neposredno pred utakmicu plej-ofa Lige šampiona 2019. godine u Beogradu protiv Jang bojsa.

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ ЈЕ УНАПРЕД ЗНАО! Терзић о једној од највећих победа у новијој историји Звезде

FOTO: FK Crvena zvezda

– A to je stvarno bilo tako. Na dan utakmice bili smo na ručku, predsednik Vučić i ja. I on je bio toliko raspoložen, toliko je verovao u prolaz, da ga je zvao i Milorad Dodik tokom ručka, tražio neku pomoć za Republiku Srpsku. Nešto je tražio i Vučić mu je rekao: „Mile, imaš to. Dobro sam raspoložen danas, Zvezda pobeđuje i imaš to. A da ti sad kažem, ako Zvezda prođe večeras i uđe u Ligu šampiona, imaš duplo više, duplo toga imaš.“ Kaže, „evo ti Terza da ti potvrdi“ i daje mi ga na telefon. Stvarno je bio raspoložen.

– I posle toga je rekao: „Znaš ko može da reši utakmicu danas? Može Vukanović, on će da ga da. Daj mi ga na telefon da ga čujem.“ Ja okrenem Vukanovića, kažem evo hoće da te čuje predsednik Republike. Mislim, Vukanović je svedok, i Vukanović je to i pričao. I kaže mu Vučić. „Sine, slušaj šta ti kažem. Večeras pobeđujemo, ulazimo u Ligu šampiona i ti ćeš da daš gol. I ti ćeš da daš gol.“ Meni posle Vukanović kaže, direktore ja sam mislio da se vi zezate, nisam mislio da ćete mi stvarno dati Vučića na telefon.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

– Neverovatno, to je bilo po podne, ja kažem Vučiću, brate, moram da idem, počinje mi utakmica, a on će meni – opusti se, pobeđujemo. Kao Baba Vanga neka. Pobeđujemo sigurno, budi bez brige, pobeđujemo sigurno. I ja došao tu na stadion, i Vukanović me pita: „Jesam li stvarno pričao sa predsednikom?“ Stvarno si pričao sa predsednikom, sad moraš da daš gol. I stvarno se to desilo, prođe po levoj strani ovaj, centrirao, Aleksa ga dade glavom  - otkrio je Terzić za "Telegraf".

BONUS VIDEO: KILTOVI NA SVE STRANE: Škotske suknjice preplavile Minhen 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

EURO 2024: Dok se Srbija pita Šta ono bi?! - igra se nameštena utakmica na Evropskom prvenstvu?!

EURO 2024: Dok se Srbija pita "Šta ono bi?!" - igra se nameštena utakmica na Evropskom prvenstvu?!

Evropsko prvenstvo u fudbalu, EURO 2024, uhvatilo je pun zamah, a 13. radnog dana u Nemačkoj došao je na red i epilog u preostale dve grupe, za kraj prve faze nadmetanja. Reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira dalje, ali i te kako je u žiži interesovanja. A sve najnovije, najzanimljivije, ali i najvažnije vesti sa Evropskog prvenstva možete uživo da pratite u blogu portala "Novosti".

26. 06. 2024. u 12:00 >> 12:02

Komentari (4)

SRBI PEVALI, A ONDA... Onda su naišli Danci i desilo se - ovo! (VIDEO)