STANOJEVIĆ OTKRIO KAKAV PARTIZAN ŽELI! Šef struke crno-belih govorio o pojačanjima, pripremnim utakmicama...

Tanjug

17. 06. 2024. u 12:46

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je danas, na početku priprema za novu sezonu, da ekipa mora da bude konkurentna, da igra takmičarski, agresivno i na rezultat, i najavio da će klub pojačati još najmanje četiri igrača.

СТАНОЈЕВИЋ ОТКРИО КАКАВ ПАРТИЗАН ЖЕЛИ! Шеф струке црно-белих говорио о појачањима, припремним утакмицама...

FOTO: M. Vukadinović

Stanojević je rekao da će ekipa samo dva dana raditi u Beogradu.

"Plan je da 20. krenemo u Sloveniju. Ovde ćemo raditi par dana. Ima dosta mladih igrača i želim da ih vidim. U odmaklim smo pregovorima oko nekih igrača. Očekujem nove igrače i pojačanja ovih dana. Fokusiramo se na tim i želim da se upoznam sa igračima i da im dam jasnu sliku kako želimo da igramo. Neki klubovi žele naše mlade igrače za pozajmice. Sačekaćemo da vidimo koga ćemo povesti", rekao je Stanojević na početku obraćanja.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Kad je reč o prelaznom roku, strateg crno-belih je naveo prioritete.

"Prioritet je štoper, "osmica" - centralni ofanzivni vezni, u manjku smo sa levim bekovima. To su prioriteti. Imamo nekih želja, pratimo tržište", dodao je Stanojević.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Novi-stari šef struke je rekao da je prezadovoljan rivalima na pripremama, a to su za sad slovenački Bravo, Borac iz Banjaluke i moskovski klubovi Dinamo i CSKA.

"Prezadovoljan sam rivalima. Vrlo teške utakmice, kvaliteta kvalifikacija za Ligu šampiona. Kvalitetni su protivnici, a videćemo za generalnu probu. Očekujemo nešto jako i atraktivno", istakao je Stanojević.

Partizan će imati četiri nedelje za pripreme jer prvenstvo počinje već 20. jula, a tri dana kasnije i kvalifikacije za Ligu šampiona.

"Malo nam je vremena naravno. Moramo što pre da krenemo sa nekim stvarima i da žurimo u svakom smislu. Meni je sve poznato, ali želeo bih da se nešto nadogradi. Ima 80 odsto novih igrača posle samo dve godine otkad sam otišao. To je velika promena. Moj stručni štab se promenio. Videćemo nove stvari i nadamo se dobrim stvarima. Igrači sutra imaju prvi sastanak taktičke prirode. Ovih dana ću pričati sa svakim šta očekujem pojedinačno", podvukao je Stanojević.

Povratnik na mesto šefa struke je otkrio i kakav Partizan očekuje u sledećoj sezoni, kao i to šta mora još da se uradi.

"Partizan mora da bude takmičarski, da igra na rezultat. Nije dovoljno da samo pobeđuješ, mora da se zna i način. Očekujem disciplinovan i agresivan Partizan sa dosta intenziteta. Takav Partizan želim", nema dilemu Stanojević.

Trener Partizana je posebno pričao o prelaznom roku.

"Moramo da dovedemo neke igrače na tim pozicijama, a onda i da radimo na tome. Prvo to, a kasnije pravimo igru. Meni je lakše da napravim odbranu, nego napad. Odbrana je najlakši deo za trenera", zaključio je Stanojević.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

O OVOME SE NE PRIČA: Rođak Luke Modrića bio major u Krajini - Jovo svedočio u Hagu protiv Gotovine (FOTO)