ĆALE MU BIO MAJSTOR, A ON... Sin bivšeg reprezentativca Srbije razočarao matični klub i potpisuje za Zvezdu

Novosti online

20. 06. 2024. u 13:07

Lazar Jovanović, sin nekadašnjeg reprezentativca Srbije Milana Laneta Jovanovića, napušta Vojvodinu i preći će u Crvenu zvezdu za simbolično obeštećenje od 3.360.000 dinara. To je oko 28.000 evra.

ЋАЛЕ МУ БИО МАЈСТОР, А ОН... Син бившег репрезентативца Србије разочарао матични клуб и потписује за Звезду

FOTO: M. Vukadinović

Vojvodina gubi Jovanovića jer nije ispunila stavke iz ugovora o broju utakmica u sezoni 2023/24, mladi napadač i njegov otac su zbog toga odlučili da aktiviraju izlaznu klauzulu i da je za njegov razvoj najbolje da pređe u Crvenu zvezdu.

U ugovoru između Jovanovića i Vojvodine stoji:

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Ako igrač u sezoni 2023/24. ne nastupi na 15 zvaničnih utakmica (minimalno 60 minuta po meču), osim ako se ne radi o višoj sili ili opravdanim razlozima kao što su povreda ili bolest, može izvršiti transfer u drugi klub leta 2024. godine“.

Uslovi su da je za transfer u klub Super ili Prve lige Srbije obeštećenje 3,36 miliona dinara, a najviše što je Vojvodina mogla da dobije je 165.000 evra da je išao u inostranstvo u klub iz prve kategorije obračuna trening kompenzacije.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Milan Lane Jovanović

 

Jovanović nije odigrao 15 utakmica u Super ligi Srbije i kup tamičenju sa minimum 60 minuta, a u Omladinskoj ligi Srbije zabeležio je 11 golova na devet mečeva.

BONUS VIDEO: PUNE ULICE SRPSKIH NAVIJAČA: "Orlovi" će imati veliku podršku protiv Engleske

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (1)

SUTRA JE VIDOVDAN: Ima brojne običaje, a evo šta bi devojke trebalo da urade veče uoči praznika