RADNIČKI SE PRIPREMA I PAZARI: Nišlije se iz Bugarske vraćaju spremne i sa pojačanjem

Novosti online

09. 07. 2024. u 17:20

Radnički Niš privodi kraju pripreme u Bugarskoj, a iz komšiluka se neće vratiti samo spremniji, već i sa novim fudbalerom.

РАДНИЧКИ СЕ ПРИПРЕМА И ПАЗАРИ: Нишлије се из Бугарске враћају спремне и са појачањем

FOTO: Novosti

Kako prenosi "Mocart sport" Ilija Jurukov, 24-godišnji vezista, novo je pojačanje Nišlija, treće uzastopno inostrano ovog leta. 

Jurkov je prošao sve reprezentativne selekcije osim seniorske, a igra na deficitarnoj poziciji kluba sa Čaira - kao zadnji vezni. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Seniorsku karijeru gradio je u Levskom iz Sofije i Ardi Kardžali, gde je proveo poslednje tri sezone, a bio je i član svih mlađih reprezentativnih selekcija Bugarske. Trebalo bi da se ekipi priključi do završetka priprema u Banskom.

Podsetimo, on je peto ovoletošnje pojačanje Nišlija. Nakon golmana Dejana Stanivukovića iz Kolubare i Radivoja Bosića, dosadašnjeg fudbalera Javora, Radnički je u svoje redove doveo korejskog interncionalca Đin Ho Đoa i jamajčanskog napadača Trivante Stjuarta, fudbalere koji imaju iskustvo nastupa u Mozzart Bet Superligi, u dresovima Novog Pazara, odnosno Javora. Tamo su igrali kao pozajmljeni fudbaleri Fenerbahčea i Salernitan.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: MADRID ČEKAO I DOČEKAO: Kilijan Embape konačno Realov  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ NA TERENU MOŽE SVE Radvanska za Novosti: Reči koje mi je Novak uputio na kraju karijere...