„NOVOSTI“ SAZNAJU: Novosadski policajac brinuće o bezbednosti finala Evropskog prvenstva, novo priznanje iz UEFA Vladi Glođoviću

Lj.P.

12. 07. 2024. u 14:10

VLADO Glođović, radnik Policijske uprave Novi Sad, oficir za bezbednost UEFA, od ove organizacije dobio je novo priznanje. Glođović je, kako saznajemo, izabran u tim koji će se brinuti o bezbednosti finala Evropskog prvenstva u fudbalu, u Berlinu, na utakmici između Španije i Engleske, koja se igra u nedelju, 14. jula.

„НОВОСТИ“ САЗНАЈУ: Новосадски полицајац бринуће о безбедности финала Европског првенства, ново признање из УЕФА Влади Глођовићу

FOTO:Privatna arhiva

Na listi UEFA je ukupno 45 komesara za bezbednost, od toga njih 10 je radilo na Evropskom prvenstvu. Od te desetorice, trojica će raditi finale, a među njima je i Glođović.

Ovo novo priznanje UEFE Glođoviću, usledilo je nakon uspešno završenog meča finala Lige šampiona između Real Madrida i Borusije Dortmund, odigrane 1. juna u Londonu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Glođović je, na putu od fudbalera u rodnom Vrbasu, arbitra na zelenom terenu, do oficira za bezbednost, kako je svojevremeno govorio za „Novosti“, prešao dugačak put. Profesionalna i sportska karijera mu se neprestano prepliću.

Na predlog Fudbalskog saveza Srbije, konkurisao je za oficira za bezbednost, a u tom novom poslu opet je udela imala i policijska profesija i trasirala mu internacionalni put. Najbolja preporuka za ulogu „bezbednjaka“ na mečevima visokog rizika, bio je master rad na novosadskom Pravnom fakultetu na temu „Ugrožavanje sportskih manifestacija u organizaciji UEFA terorističkim napadima“. Brinuo je za bezbednost na brojnim utakmicama, a 2019. je bio izabran za oficira finala Lige šampiona u Madridu između velikana Liverpula i Totenhema.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Evo s kime košarkaši Srbije igraju u polufinalu Olimpijskih igara ako pobede Australiju!