MORINJO VIDEO ČUDO: Nestvaran gol Dušana Tadića za Fenerbahče (VIDEO)

Novosti online

13. 07. 2024. u 20:22

KAPITEN fudbalske reprezentacije Srbije se nakon neuspelog učešća na EURO 2024 vratio u Fenerbahče gde je na prvom meču po povratku oduševio sve navijače turskog giganta.

МОРИЊО ВИДЕО ЧУДО: Нестваран гол Душана Тадића за Фенербахче (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Iks/ Fenerbahče

On je na meču protiv Strazbura postigao sjajan pogodak. 

Dušan Tadić je startovao u prvoj postavi, a to se i te kako isplatilo Žozeu Morinju, koji je video majstoriju u 33. minutu meča.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

On je na desnoj strani napravio nekoliko driblinga, potom je ubacio veoma oštru loptu u srce šesnaesterca, niko nije uspeo da je dodirne, a ona je ušla u gol.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Prvi gol na meču je bio delo Sebastijana Šimanskog u sedmom minutu, usledio je gol Tadića. Nakon samo tri minuta od gola našeg fudbalera, Rajan Kent je povisio na 3:0, dok je Edin Džeko postavio konačnih 4:0, bar što se tiče prvih 45 minuta.

Meč je nastavljen, a Tadić je i dalje u igri.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUSIJA U POTPUNOJ NEVERICI: Ovo su naši navijači uradili na vaterpolo finalu Srbija - Hrvatska, a to u TV prenosu nije pušteno! (VIDEO)

RUSIJA U POTPUNOJ NEVERICI: Ovo su naši navijači uradili na vaterpolo finalu Srbija - Hrvatska, a to u TV prenosu nije pušteno! (VIDEO)

Olimpijske igre "Pariz 2024" su završene, pretposlednje finale koje je bilo na programu potvrdilo je da je Srbija neprikosnovena kada je vaterpolo u pitanju, ali taj meč u kome je Hrvatska, kao svetski prvak, morala da se pokloni pred trostrukim olimpijskim šampionima - izazvao je i to da Rusija o njemu veoma priča.

12. 08. 2024. u 16:57

Komentari (0)

O BIOGORIVU, RUDOLFU I PODMORNICAMA: Od kada je čoveka civilizacija traži prijateljske energente