AUTO PRILIČNO UNIŠTEN: Dunga doživeo saobraćajnu nesreću (FOTO)

Novosti online

14. 07. 2024. u 08:16

Legendarni Brazilac, Karlos Dunga doživeo je saobraćajnu nesreću, kada se prevrnuo auto u kome se nalazio zajedno sa suprugom.

АУТО ПРИЛИЧНО УНИШТЕН: Дунга доживео саобраћајну несрећу (ФОТО)

Foto: Profimedia

Nekadašnji fudbaleri i selektor Brazila nesreću doživeo je u regiji Koritiba, a na svu sreću Dunga i njegova žena prošli su sa lakšim povredama.

Prema pisanju lokalnih medija, Dunga i njegova supruga vozili su se međugradskim putem, kada je 60-godišnji legendarni vezista i bivši trener reprezentacije izgubio kontrolu nad vozilom, koje se usled toga prevrnulo na krov.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Дунга и његова упруга су однах превезени у болницу, а алко-тестом је утврђено да је био негативан, како пише "Глобо Еспорте".

Foto: Profimedia

U periodu od 1987. i 1996. Dunga je za Brazil odigrao čak 91 utakmicu. Veliki deo karijere proveo je u brazilskim klubovima, dok se u Evropi najviše pokazao kao igrač Fiorentine i VFB Štutgarta, čiji je član bio u trenutku najvećeg i najslavnijeg uspeha u karijeri.

U dva navrata je bio selektor Brazila. Prvi put od 2006. do 2010. godine, kada je napustio klub nakon što je eliminisan u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Južnoj Africi.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Njegov drugi mandat bio je od 2014. do 2016. godine, a otpušten je nakon što je eliminisan u grupnoj fazi Kopa Amerike.

BONUS VIDEO Inijesta o Jamalu: Za šesnaestogodišnjaka nije normalno to što radi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!