RASULO U SRBIJI! Posle Tadića još dvojica neće više da igraju za reprezentaciju

Novosti online

18. 07. 2024. u 13:29

KRENULO je. Dušan Tadić je prvi povukao nogu iz nacionalnog tima, ali ne i jedini.

РАСУЛО У СРБИЈИ! После Тадића још двојица неће више да играју за репрезентацију

FOTO: Tanjug/AP

Prema saznanju "Telegrafa", još dvojica momaka neće da igraju za reprezentaciju Srbije. U pitanju su Filip Kostić i Nemanja Gudelj, koji su do sada odigrali po 64 utakmice za nacionalni tim i standardni su reprezentativci već deset godina.

Inače, Kostić se povredio još u prvom poluvremenu premijernog meča sa Engleskom, kada je morao da napusti teren, dok je Gudelj bio do kraja takmičenja, ali od slabe koristi za Dragana Stojkovića i "orlove".

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Valja istaći i da je pre Evropskog prvenstva Srbija ostala bez dvojice reprezentativaca, jednog standardnog i jednog potencijalnog. Nemanja Radonjić se prvi oglasio da neće igrati za nacionalni tim dok je selektor Dragan Stojković Piksi, a posle njega i Filip Đuričić je otkrio da je stavio tačku na reprezentativnu karijeru. 

Zanimljivo će biti videti ko će se naći na narednom spisku selektora Stojkovića pred start Lige nacija, kada 5. septembra u Beogradu dočekujemo Španiju.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

(Telegraf)

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 13:59

Komentari (0)

RUSIJA U EUFORIJI, AMERI OSTAJU BEZ OLIMPIJSKIH IGARA?! Amerikanci uveli zakon da naštete Rusima, a sada se im se obija o glavu!