NAPADAČI ŽELJNI GOLOVA: Trener Zvezde Vladan Milojević zadovoljan premijerom u Superligi

Novosti online

21. 07. 2024. u 20:15

TRADICIONALNO uspešna i rasupacana premijera Crvene zvezde u Superligi, bila je nešto i što se očekivalo. Jedinstvo sa Uba nije ekipa koja može da zapreti raspucanom i gladnom šampionu, "četvorka" je bila prava mera za početka juriša na osmu uzastopnu titulu. Takođe, jasno je i da je ovaj Zvezdin sastav daleko još od prave forme, one u kojoj žele da bude krajem avgusta kada se bude vodila ključna bitka za ulazak u Ligu šampiona.

НАПАДАЧИ ЖЕЉНИ ГОЛОВА: Тренер Звезде Владан Милојевић задовољан премијером у Суперлиги

FOTO: FK Crvena zvezda

Ipak, ono što može da raduje jeste rafalni ulazak golgetera u novu sezonu. Šerif je Ubljane načeo sa dva hica, nadovezao se potom i Aleksandar Katai, a onda je trijumfalnu predstavu crveno-belih začinio i novajlija Bruno Duarte golom iz prvog dodira, posle 52 sekunde na terenu.

Bio je to i rekord Brazilca, postao je debitant koji se najbrže upisao u strelce u istoriji Zvezde i tako nadmašio Filipa Kasalicu kojem je pre 12 godina protiv Smederava trebalo 78 sekundi da se upiše na debiju.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Veoma sam srećan zbog debija. Postigao sam gol uz pomoć saigrača. Zaista sam presrećan, hvala svima. To je zaista sjajno, nekada imam sreće, lopta je stigla do mene i postigao sam gol - istakao je Duarte.

Ilić bez posla na debiju

NIJE se puno zamaro ni Marko Ilić među stativama, još jedan debitant u dresu Zvezde na premijeri protiv Jedinstva.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Neverovatan je osećaj stati na gol i osetiti atmosferu koju prave Zvezdini navijači. Još uvek sam pod utiskom, i presrećan sam što sam imao tu čast da osetim to. Saigrači su bili sjajni i smatram da smo odigrali fenomenalno. Nisam imao previše posla i nemam problem kada je takva situacija. Baš sam se lepo osećao na golu - poručio je Ilić.

Samopouzdanje je trenutno na visokom nivou i kod Šerifa Endijajea, preporođenog od dolaska Vladana Milojevića za kormilo kluba. Lepo su se pokazala i pojačanja, Puma i Luka Ilić, iako je još rano za ocene može trener crveno-belih da bude zadovoljan.

- Kada je napadački potencijal u pitanju, Katai, Duarte i Šerif su naši napadači željni golova i svakako im pogoci znače za samopouzdanje. Nikad gubio veru, ni u prethodnih šest meseci. To su momci koji vredno rade, pošteno rade i daju sve od sebe. Nekada naiđe post, ali je bitno da nastave da rade, a golovi će da dođu sami po sebi - kazao je Milojević.

Naravno, nije to još od ono što trofejni stručnjak želi od Zvezde u novoj sezoni.

- Potrebno je da podignemo nivo igre, imali smo sporadično momente dobre igre, ali i na trenutke čiste pasove koje igrači ne koriste jer se još dovoljno ne poznaju. Radimo na tome - podvukao je Milojević.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GOTOVO JE! Aleksa Avramović napustio Partizan, poznata i naredna destinacija