ZVEZDA SE U ZAVRŠNICI SPASLA PORAZA: Neverovatan meč protiv Mladosti

Александар Илић
Aleksandar Ilić

27. 07. 2024. u 22:02

FUDBALERI Crvene zvezde uspeli su sa igračem više da se spasu poraza od Mladosti iz Lučana u zaustavnom vremenu, iako su gosti imali prednost od 2:0 na kraju je meč podelom bodova 2:2

ЗВЕЗДА СЕ У ЗАВРШНИЦИ СПАСЛА ПОРАЗА: Невероватан меч против Младости

FOTO: FK Crvena zvezda

Igrala je Crvena zvezda bez Mirka Ivanića protiv motivisane Mladosti iz Lučana, a treba istaći da su uprkos rezultatskom zaostatku tokom većeg dela meča, svi statistički parametri bili su na strani izabranika Dejana Milojevića, a to je do kraja Zvezdi donelo bod.  

Zvezda je uputila 36 udaraca ka golu rivala, 11 u okvir gola, dok je rival uputio pet, tri u okvir, od čega su dva završili u golu. Posed lopte ubedljivo je bio na strani tima sa Marakane, 75 procenata, naspram 25. Čak 13 kornera imala je Zvezda, a rival nula. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Međutim, ono što Mladost jeste uspela, to je da realizuje svoje šanse u prvom poluvrenu. Nekadašnji fudbaler Čukaričkog Ibrahima Endijae doneo je prednost Lučancima u 19. minutu, da bi u 38. Nikola Trajković uvećao prednost momaka u plavim dresovima. 

Treba istaći da su izabranici Dejana Joksimovića od 68. minuta igrali sa igračem manje, Uroš Ljubomirac dobio je crveni karton. Kaznili su to domaći u 85. minutu kada je Bruno DUarde da Silva smanjio na 2:1. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Napadala je Zvezda, ali je Mladost parkirala autobus pred svojim golom, ali je Zvezda imala plaćenu kartu za pomenuti autobus, te je u zaustavnom vremenu Šerif Endiaje poravnao na 2:2. 

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO JE NEPRIMERENO! STVARNO NE RAZUMEM! Novak Đoković u čudu posle prvog meča na Olimpijskim igrama